Загальний > Оголошення

20 лютого - установчі збори Асоціації Велосипедистів Тернополя

<< < (6/8) > >>

CoRacK:

--- Цитата: Aelita від 24.02.2011, 21:28:32 ---Виникла проблема з юридичною адресою, не можемо подати документи до державних реєстраторів. Хто має можливість надати свою квартиру під юридичну адресу АВТ? Необхідно буде отримати довідку №3 в ЖЕКу та письмову згоду всіх осіб, які прописані за Вашою адресою, на надання квартири під юридичну адресу АВТ. Ніяких юридичних наслідків для Вас не буде. Просто на Вашу адресу буде приходити кореспонденція АВТ.

(На жаль, я це зробити не можу: на моїй адресі вже числиться 4 юридичні особи).

--- End quote ---
Це треба швидко зробити чи ні? Бо якщо на свою адресу, то я там ще не приписався (може зайняти часу до місяця, залежить від паспортистів). А якщо в родичів реєструвати, то треба балакати чи погодяться, якщо будуть згідні то буде швидше.

Fm:
Приписки мати не обовязково, приміщення може бути нежитлове, потрібно мати договір оренди або право власності

teodor4ik:

--- Цитата: Fm від 25.02.2011, 10:15:19 ---Приписки мати не обовязково, приміщення може бути нежитлове, потрібно мати договір оренди або право власності

--- End quote ---
є нежитлове, і є право власності, далі шо?

Стечкин:

--- Цитата: teodor4ik від 25.02.2011, 09:51:46 ---ну і дурак. :lipsrsealed:

--- End quote ---

я ж не винен що стільки розумних на форумі: ти, Еразел, Роллін... :(
причому ж ти і Еразел робите себе розумними дуже просто - обізвавши дураком когось іншого.

teodor4ik:

--- Цитата: Стечкин від 25.02.2011, 11:48:34 ---робите себе розумними дуже просто - обізвавши дураком когось іншого.

--- End quote ---
ммм... то було в контексті конкретного питання... да ти папа АВТ і зробив багато для того... але я тоже хотів би приєднатись... а як??? якшо я і пересуваюсь то короткими перебіжками... не даючи мені можливості скинути 50 рублів на реєстрацію (бо 1 з них я тобі колись може згадаю)... ти задаєш тон роботи АВТ, а саме: "нафіг нам не нужни, ні ваші гроші, ні ваші ідеї, ні ви самі"...

далі... по моїм гаражним питанням... ти ж не уточнив шо, як, почем і нашо...  нахер і точка... нізя так... не будь дураком, будь дипломатом... можна ж відповісти так: "добре, але мене не кохає де ти буш на то денех брав" чи "а як ти собі то уявляєш?".. якшо тобі здається що дураки всі навколо - серйозно задумайся...

такшо я тебе не обізвав, а висловив свою думку про твою позицію по данному питанню.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version