Загальний > Оголошення

20 лютого - установчі збори Асоціації Велосипедистів Тернополя

<< < (5/8) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: Стечкин від 23.02.2011, 21:33:29 ---практично в додаток до неїснуючої майстерні і неіснуючої команди гостро бракує губозакаточного девайса.

--- End quote ---
а вот скажи мені сонечко... якщо я знайду спонсора і тренера, ти буш проти того шоби та команда катала під назвою АВТ???
те саме про майстерню і решту... тя ніхто не просить роззуватись і купувати то все за свій кошт... а на рахунок:

--- Цитувати ---поки що я готуюся викласти з власної кишені штуку грн на реєстрацію, в сподіванні...
--- End quote ---
ти знову ставиш питання раком... напиши тут обяву шоп скинулись... я тобі на благе діло готов полтіну накинути...

Стечкин:

--- Цитата: teodor4ik від 24.02.2011, 10:16:15 ---а вот скажи мені сонечко... якщо я знайду спонсора і тренера, ти буш проти того шоби та команда катала під назвою АВТ???
те саме про майстерню і решту... тя ніхто не просить роззуватись і купувати то все за свій кошт... а на рахунок:ти знову ставиш питання раком... напиши тут обяву шоп скинулись... я тобі на благе діло готов полтіну накинути...

--- End quote ---

якщо ти знайдеш спонсора - а мені слабо віриться - ти АВТОМАТИЧНО стаєш самою поважною особою в АВТ :)
і специально під тебе буде створена будь-яка посада в АВТ :)
но деньги вперьот !!!

як ви собі уявляєте ту майстерню - спонсор дає гроші, орендується/будується приміщення, закуповується обладнання (а воно троха коштує), потім це все надається у вільний доступ всім любителям халяви, тобто успішно нищиться і розкрадається ?

не є великим секретом - позич комусь ключ - тобі його назад майже ніколи не принесуть, сам будеш ходити і забирати :(

так що в майстерні має бути відповідальний господар і послуги для не бажаючих/ не здатних власноручно крутити гайки не повинні надаватися на халяву.

Короче - всім криворуким халявщикам до Андрія в Спорт+  :)

мені доси стоять в вухах жалісні крики обділених халявною ковбасою, так що ніякі гроші на реєстрацію збиратися не будуть.
потім мені років 20 - а я стільки вже не проживу - будуть згадувати що збирав по 50 грн, а реально витрати були по 49 грн, тобто я безсовісно нажився :(

Andrizzio:

--- Цитата: Erazel I-st від 23.02.2011, 21:25:48 ---Та того я не боюсь. Просто де гроші там амбіції, бажання керівних посах і т.д. Тобто почнуть налазити всякі "ліві" люди. Ось що мене непокоїть.

--- End quote ---

повністю згоден. поки це нікому не вигідно і збитково то ми нікому не потрібні.
Дописано : 24.02.2011, 13:50:24
--- Цитата: Aelita від 24.02.2011, 09:02:57 ---А мені проект веломайстерні сподобався. :)

--- End quote ---

про веломайстерню я чогось такої самої думки як Стєчкін.

Aelita:
Виникла проблема з юридичною адресою, не можемо подати документи до державних реєстраторів. Хто має можливість надати свою квартиру під юридичну адресу АВТ? Необхідно буде отримати довідку №3 в ЖЕКу та письмову згоду всіх осіб, які прописані за Вашою адресою, на надання квартири під юридичну адресу АВТ. Ніяких юридичних наслідків для Вас не буде. Просто на Вашу адресу буде приходити кореспонденція АВТ.

(На жаль, я це зробити не можу: на моїй адресі вже числиться 4 юридичні особи).

teodor4ik:
нежитлове в промзоні канаэ?
Дописано : 25.02.2011, 09:57:25
--- Цитата: Стечкин від 24.02.2011, 11:59:22 ---мені доси стоять в вухах жалісні крики обділених халявною ковбасою, так що ніякі гроші на реєстрацію збиратися не будуть.

--- End quote ---
ну і дурак. :lipsrsealed:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version