Загальний > Оголошення
20 лютого - установчі збори Асоціації Велосипедистів Тернополя
teodor4ik:
--- Цитата: skeleton13 від 23.02.2011, 21:12:47 ---та спочатку можна ганятись на своїх, хто шо буде мати, а дальше якшо будуть перспективні гонщики і хороші результати можна вже і спонсорів шукати...
--- End quote ---
ти тренера спочатку найди хто би за то взявся...
Erazel I-st:
--- Цитата: Aelita від 23.02.2011, 20:22:39 ---Кошти будуть використовуватись лише за їх цільовим призначенням, а не на особисті потреби Ради.
--- End quote ---
Та того я не боюсь. Просто де гроші там амбіції, бажання керівних посах і т.д. Тобто почнуть налазити всякі "ліві" люди. Ось що мене непокоїть.
teodor4ik:
--- Цитата: Erazel I-st від 23.02.2011, 21:25:48 ---Та того я не боюсь. Просто де гроші там амбіції, бажання керівних посах і т.д. Тобто почнуть налазити всякі "ліві" люди. Ось що мене непокоїть.
--- End quote ---
це не ті гроші шоб воювати за них... а вот якшо хтось найде багато, то не гріх якшо він шось з того і получить...
Стечкин:
--- Цитата: teodor4ik від 21.02.2011, 09:27:31 ---а де можна почитати протокол засідання? (доречі також необхідний документ при реєстрації юр. особи)
--- End quote ---
протокол зара готується до занесення на реєстрацію
Дописано : 23.02.2011, 21:35:57
--- Цитата: Erazel I-st від 23.02.2011, 20:06:50 ---Поступила невтішна інфа - будуть замішані гроші(що й ясно з Лідиної посади). Які думки з цього приводу?
--- End quote ---
ще як будуть замішані - поки що я готуюся викласти з власної кишені штуку грн на реєстрацію, в сподіванні що може колись обласна федерація велоспорту мені їх відшкодує...
Дописано : 23.02.2011, 21:38:35
--- Цитата: teodor4ik від 23.02.2011, 20:20:02 ---в тому шо він боїться шоб стечкін не накупив ковбаси... далі по сюжету... :laugh: я прав?
--- End quote ---
{цензурований контент: видалено адміністрацією}
Дописано : 23.02.2011, 21:49:43
--- Цитата: teodor4ik від 23.02.2011, 20:27:29 ---сірожа гроші то добре...
вот просто уяви собі шо у АВТ є зо 2 жпса і 4-6 рацій на покотеньки... ми би літом в карпатах погубились нафік якби не взяли рацій...
також в ідеалі невеличка майстерня з інструментом.. якись бемерстко-тріальний стаф... срані ленточки для розмітки спусків і трас в лісі... призовий та організаційний фонди для змагань (шоб не дрім робив за свої, а потім збирав своє назад)...
де їх брати?
внески
спонсори
місто
платні матрасні групи
Дописано : 23.02.2011, 20:29:11кстате винагорода радникам за труди могла би і оплачуватись... ніц злого в тому не бачу...
--- End quote ---
не бачу нічого доброго в тому, шо вже почали ділити гроші, яких близько нема.
але можу втішити: жпси і рації всім сонечкам-халявщикам суворо рекомендовано купувати за власний кошт, бо мій життєвий досвід свідчить, що жпси і рації за які не плачені власні гроші, чомусь дуже швидко ломляться та/або зникають, не декларуючи своєї нової адреси.
щодо призових фондів та оплати радників - чія дияльність буде визнана корисною для АВТ, той зможе безкоштовно/за меншу плату брати участь в заходах АВТ - наприклад не купувати за власні гроші квитки на літак
Дописано : 23.02.2011, 21:53:38
--- Цитата: skeleton13 від 23.02.2011, 20:40:57 ---теоретично в додаток до майстерні можна створити команду або 2, шосери і мтб і представляти любителів Тернополя на різних гонках
--- End quote ---
практично в додаток до неїснуючої майстерні і неіснуючої команди гостро бракує губозакаточного девайса.
тре терміново вносити вкрай необхідний пункт в статут АВТ: дозволяється розкатувати губу не більше, ніж на 10 (десять) метрів :)
Aelita:
А мені проект веломайстерні сподобався. :)
Навігація
Go to full version