Мандрівки > Майбутні
а чи не поїхати на історічну батьківщину хліборобів - в Ізраїль ?
Vik:
В список "решта поки має такий вигляд" запишіть ще мене
Erazel I-st:
А, ну так. Щоб ти відпустив Ліду з Стечкіним? :laugh:
Vik:
Ну сказав. Де я, а де Ліда
Стечкин:
--- Цитата: Erazel I-st від 11.02.2011, 20:02:32 ---На коли їдемо? Осінню? Бо тут не за 3 дня ж збиратися. Треба закордонні паспорти виробляти і т.д. Та й на два тижні вирватися теж справа непроста.
Ну та й , чесно кажучи, трішки лякає мене поїздка Ізраїлем, араби там вічно буянять. Та й всяке інше, що поки що не згадав.
--- End quote ---
ідем коли за проїз буде вирішено.
збиратися не 3, а 1 день.
чим скорше поїдем, тим краще, мабуть кінець весни - початок літа, нема шо тягти.
як не можеш два тижні на рік собі приділити, то я тут не винен.
ти шо, арабів не бачив, чого перелякався?
на загранпаспорт вже треба здавати документи.
я сдав - платити 472 грн, чекати два тижні на прийом документів після сплати грошей, потім ще місяць паспорт будуть виробляти.
фото не треба - роблять в ВВіР
Дописано : 11.02.2011, 20:29:56
--- Цитата: Erazel I-st від 11.02.2011, 20:16:23 ---А, ну так. Щоб ти відпустив Ліду з Стечкіним? :laugh:
--- End quote ---
як було зазначено вище, Ліда і я належать до одного типу - вищий нордичний арійский.
згідно об"єктивних законів природи притягуються протилежності, відповідно я не сприймаю Ліду як об"єкт сексуальних домагань :)
Vik:
Дописано : 11.02.2011, 20:34:18
--- Цитата: Erazel I-st від 11.02.2011, 20:16:23 ---А, ну так. Щоб ти відпустив Ліду з Стечкіним? :laugh:
--- End quote ---
Дописано : 11.02.2011, 20:35:35
--- Цитата: Vik від 11.02.2011, 20:20:03 ---Ну сказав. Де я, а де Ліда
--- End quote ---
--- Цитата: Стечкин від 11.02.2011, 20:24:48 ---
як було зазначено вище, Ліда і я належать до одного типу - вищий нордичний арійский.
згідно об"єктивних законів природи притягуються протилежності, відповідно я не сприймаю Ліду як об"єкт сексуальних домагань :)
--- End quote ---
Що й мав на увазі, куди мені до Лідиного вищого нордичного арійського типу)))
Навігація
Go to full version