Загальний > Флуд, Флейм і Оффтоп

Поїздка в "епіцентр"

<< < (2/4) > >>

Zombie [Coffe]:
Я нічо не поняв. А який маршру. скільки днів? брати звичайний спальник, чи треба зимовий, намет і т.д. Ну і карти немає, Перепади висот знов жеж. На які дати призначається поїздка, треба ж прогноз подивитися.

Erazel I-st:
Хрін там Дріме. Живий я. Бо та клята гвинтівка розрахована на НЕРУХОМІ мішені. А у мене н6а велосипеді хрін попадеш  8).

Сім самураїв:

--- Цитата: Zombie [Coffe] від 04.04.2008, 14:39:47 ---Я нічо не поняв. А який маршру. скільки днів? брати звичайний спальник, чи треба зимовий, намет і т.д. Ну і карти немає, Перепади висот знов жеж. На які дати призначається поїздка, треба ж прогноз подивитися.

--- End quote ---
ггггггг, от ядуча гаїтянська лялька:)

Erazel I-st:
Ну ти й видав СС. Навіть я від тебе такого "вивороту" не чекав. Треба ж було обізвати Зомбака гаїтянською лялькою. Я , людина до чого проврна на викручування ніків і імен, і то не здогадався до такого.

Zombie [Coffe]:
Насправдв мені подобається ідея Еразела звичайний буденний процес шопінка одуховнити, надавши йомо бодай якихось мінімальних загальнолюдських цінностей, таких як дружба, спілкування і т.д. Можна навіть гілку у форумі відкрити  - заплановані поїздки  в магазини (реєстрація учасників).

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version