Мандрівки > Майбутні

Триденна поїздка 25-27 або 26-28.

<< < (13/14) > >>

bhagavan:

--- Цитата: erazel від 22.05.2007, 13:09:23 ---І ще одне. Пропоную ввести жосткі правила. І за їх невиконання розстрілювати на місці, пневмати є в кожного третього.
 Особисто для мене поїздка в групі це розмови під час поїздки, почуття плеча товариша, знання того що хтось прикриває спину. Але того всього нема,  >:D бо Зомбі і йому подібні охреневають від своєї невєбенності і стараються показати які вони круті гонщики і рвуть вперед незважаючи на групу. І їм нема діла що хтсоь їду позаду і неможе тримати темп. Нераз спострегів картину коли Зомбі і Дрім рвали вперед а бідний Вєталь плентався в хвості на відстані кілометра, бо неміг за ними встигати. Невже так важко їхати нормально, в групі, тримаючи сталу швидкість.

--- End quote ---
Еразел, не говори дурниць. Кожна ситуція по свому унікальна - на кілометр ми ніколи нікого не лишали, крім тебе, коли в тебе грижа на колесі вискочила. І то шо зомбі з "йому подібними" виривалися вперед - ні про шо не говорить - відстаючих завжди хтось пасе в зоні прямої видимості. На поворотах я завжди зупиняюсь якщо позаду когось не видно.

І ше один нюанс: в більшості випадків відстаючий звикає до своєї відставучості і буде відставати від огрупи незалежно від її швидкості. тому потрібно тримати якусь дистанцію - шоб йому був стимуло крутити педалі. Немложе крутити - стає  і стоїть :).

П.С. Наїзд не сприймаю як обєктивний, можу сприймати лише як заклик до щільнішого гуртування.

Zombie [Coffe]:
Коли Ромко їде, я знаю, що він не дасть нікому відстати. То я спокійний. Це точно.

Dreamland:
Не забудьте крем проти сонця!!!! Бо поплатитеся за свою неготовність сприйняти атаки сонячної енергії на вашу зніжену за зиму шкіру.

Erazel I-st:
Дощовики кращен візьміть  :D.

xlibes:
Оце мегафлюдерська тема получилася на форумі.
А шо хтів сказати. Про плентання ззаду. Я в тому спец.
Як була можливість, то і сам трохи рвав вперед, але не на довго.
В основному намагаюся дотримуватися темпу. А ззаду їхати добре, бо ніхто не підганяє. Ромко раз то зрозумів, і пропускав мене вперед часом  :).
Але головна ідея яка: не обов"язково рвати так щоб за всіма встигати. Можна їхати і ззаду.
На відстані гарматного пострілу.
Плюс якщо зупиняєшся для фотографування (як я), то неодмінно пастимеш задніх.
І ще як проблеми із перекиданням ланцюга на найбільшій передачі на найменшу задню зірочку, то неможливо втискати педалі, спускаючись  з горба. І теж в такому випадку відстаєш.
Вопшем: пасти задніх, то покликання обранних...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version