ТехМайданчик > Ровери

Порадьте велосипед до 2500грн.

<< < (2/6) > >>

rozdobko:

--- Цитата: Vetal від 02.04.2008, 17:04:39 ---Ми тут всі так надриваємось а трампу може тре шосера :). Може б аффтар теми дійсно сказав для чого ровір :)

--- End quote ---
та ні, потрібно щось з кросс-кантрі :)

rozdobko:
я сумніваюсь між Norco Bushpilot, Rock Machine 2008 Avalanche 50,Scott 2008 Aspect 50, Kelis Spider :-[ :-[ :-[ :-[

ой, сорі, не сказав, - це для мене Tramp питає, я просто вчора свого скинув і ось вирішив собі нового купити, був в Львові, думав там спешика візьму, але там тільки рокхоппер був 17 розміру, і я щось завагався.ненаю .....порадьте плізззз

Віталько:
Я би радив спідера брати. Рокмашина така сама (доречі жжуть на рахунок діорки - на малюнку ацера чи алівіо :)). Хоча впринципі всі майже одинакові. Навіть незнаю шо казати :)

rozdobko:

--- Цитата: Vetal від 02.04.2008, 17:43:03 ---Я би радив спідера брати. Рокмашина така сама (доречі жжуть на рахунок діорки - на малюнку ацера чи алівіо :)). Хоча впринципі всі майже одинакові. Навіть незнаю шо казати :)

--- End quote ---

ну дякую хоть на тому, буду ще думати. мені ще казали в Чернівцях пацани мають вели якісь, і мона там ще зиркнути, але там б/у ніби, хм...

werty:
rozdobko
Tramp

зверніться до "Cyrax-a" у нього з вязки з найбільшим магазином Украіни по вело-продукції
це не реклама, а дісно хороша порада вам

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version