Загальний > Оголошення
Вкажіть кандидатуру на керівництво нашої велоспільноти!
Vintage:
Так, один свідомо відмовився отже за Erazel-a не голосуємо, і все ж таки хотілось би бачити когось з екстремалів у кандидатах. Йо старожили підключайтесь Sonce Bhagavan Zombie Xlibes Mlad та інші. Прохання не флудити а по темі викладати свої бачення кандидатур!
Erazel I-st:
А все таки. Для чого той керівник? які будуть його функції і обовязки? Може то просто мається наувазі представник в органах влади? Бо який може бути керівник у ХАОТИЧНОГО обєднання.
P.S. Вибирати пропоную все ж не за критерієм скільки і як катає, а за особистими якостями лідера: відповідальність, рішучість, вміння роботи з людьми і т.д. І тут ще вилазить одна проблема. Зазвичай у людей які мають такі якості і без того є чим занятися(основна робота, сімя, робота в інших організаціях), а ті у кого буде вільний час і натхнення зазвичай ще не надто досвідчені в таких справах.
Стечкин:
я передумав :)
підтримую кандидатуру Еразеля!
Erazel I-st:
--- Цитата: Стечкин від 30.01.2011, 20:59:05 ---я передумав :)
підтримую кандидатуру Еразеля!
--- End quote ---
Та ні, я серйозно тут пишу, а ти влаштовуєш "вистави" :)
Vintage:
Пояснюю, не буде одного керівника, це буде 4...6 чоловік, яких ми виберемо, які будуть законно представляти нас перед державними інстанціями, якби дехто сьогодні на пів третьої прийшов в умовлене місце, то зараз не піджимав би хвостик. Менше з тим верхівка правління Шприхи буде складатись з 4...6-ти осіб, і не буде на плечах одного лежати все. За реєстрацію не переживайте, головне щоб адреса була (сподіваємось на Теда, або можливо ще хтось може щось запропонувати).
Кандидатура Erazel I-st відновлено, якщо Він хіба-що сам знову не викреслить себе!
Навігація
Go to full version