Загальний > Оголошення
Вкажіть кандидатуру на керівництво нашої велоспільноти!
Стечкин:
дозволю собі нагадати загальновідому приказку: "кораблю с двумя капитанами быть на рифах"
хто нє в"єхал: керівник є завжди один - один президент / король / консул / головний лікар і тд.
є ще заступник - на випадок якщо керівник не може виконувати ОБОВ"ЯЗКИ - шоб було кому ТИМЧАСОВО виконувати обовязки керівника
Neoni:
впринципі з того що я поняв з теми то хочу щоб саме вінтаж зайняв головне місце нашої велоспільноти(якщо він не проти), адже саме він (як мені видно) найбільше піклується за всіма цими питаннями, отож я за вінтажа :)
Стечкин:
vintage +1
Vintage:
Я в принципі не відмовляюсь від того, що моє ім'я (нік) буде у списку голосування. Просто розумієте, я шкодую що не записав на диктофон планову бесіду з Yanek-ом та іншими учасниками, по суті все те що я отут хочу описати та розширити усі ті поняття є всього лиш на всього сухими словами. Було б реально класно зібратись більшою компанією та поговорити і обміркувати наші прагнення. Хоча багато з вас думають о мені кльово їжджу собі на ровері і мені нічого не потрібно! .Так але погодьтесь було б приємно, якби на одному з поворотів у нашому місці Ви побачили дорожній знак який би вказував що саме на цьому повороті перевага надається велосипедисту, або наприклад післязавтра коло вашого найближчого супермаркета чи просто магазину з'явилась - велопарковка, або в разі якоїсь не дай Боже оказії на дорозі Ви би не знаючи як діяти могли б завжди зателефонувати за номером телефону прописаним у вашому мобільному, щоб отримати кваліфіковану пораду що робити та як поступити у ситуації в яку Ви потрапили. Коротше, то всьо мене потроху виснажує, і Yanek нічого не пише десь пропав, коротше наразі я йду спатоньки, завтра у Тернополі мене не буде, приїду аж у Понеділок, будьте чемними :angel:
Erazel I-st:
--- Цитата: Стечкин від 05.02.2011, 23:06:53 ---vintage +1
--- End quote ---
Згідний
Навігація
Go to full version