Загальний > Оголошення
Вкажіть кандидатуру на керівництво нашої велоспільноти!
teodor4ik:
--- Цитата: Vintage від 04.02.2011, 21:05:11 ---Отже дякую всім хто прийняв участь у обговоренні даної теми. Отже було згадано наступних людей Dreamlend, Bhagavan, Erazel, Vik, Vintage, Teodor4ik, Yanek, CoRack, Сім самураїв, Zombie, Xlibes. Якщо хтось із перечислених тут не бажає приймати у сьому всьому участь, то будь-ласка відписуйте тут, якщо серед Вас є такі, що вважають що список кандидатур на представників Асоціації Велосипедистів Тернополя є коротким, то ласкаво прошу доповніть його!
--- End quote ---
пас.. і взагалі мені структура з відсутньою вертикаллю не подобається... хоча помогти чим можу готовий завжди... патріархів думаю можеш тоже списати... а вот стечкіна ти зря пропустив... він хоть і мудель, зато настирний.кстате себе тож впиши...
Стечкин:
--- Цитата: teodor4ik від 04.02.2011, 22:52:41 --- він хоть і мудель, зато настирний.
--- End quote ---
від таких добрих слів я відчув себе морозивом, що тане на сонці :) :) :)
Vintage:
--- Цитата: teodor4ik від 04.02.2011, 22:52:41 ---... патріархів думаю можеш тоже списати...
--- End quote ---
От нехай і самі за себе скажуть, да я знав що спільнота є не зовсім організованою, але ж не до такої степені! Не для себе ж одного я тут головою об асфальт товчу, будьте якісь трохи розважливіші, активніші, та загалом від мене мало що залежить. Так отже Teodor4ik себе виключив зі списку.
2 Ted адресою допоможеш якщо все пройде норм?
teodor4ik:
--- Цитата: Vintage від 05.02.2011, 15:48:41 ---адресою допоможеш якщо все пройде норм?
--- End quote ---
і не тільки... але в голови ніні... нема в мене здорового альтруїзму...
пеес... а хоть хтось пробував аналізувати діяльність спільноти? що, як, нашо робити?
Vintage:
--- Цитата: teodor4ik від 05.02.2011, 19:04:18 ---і не тільки... але в голови ніні... нема в мене здорового альтруїзму...
пеес... а хоть хтось пробував аналізувати діяльність спільноти? що, як, нашо робити?
--- End quote ---
В принципі Yanek розписував позитивні моменти цього всього, але все в процесі, от тому розумієш і треба щоб на чолі АВТ було декілька людей, що допустимо у разі потреби підійти до когось у міськраді чи порішити інше питання Ти будеш не один а буде вас як мінімум двоє, так швидше легше та досконаліше щось зробити у плані необхідності. А на рахунок статусу, юридичної сторони того питання то є люди які готові допомогти! Але менше з тим як писав той же Yanek було б добре зібратись більшим гуртом, та просто ті питання та нюанси "пообсмоктувати" як кісточки. На разі голосування ще не відкриваю/створюю, можливо ще хтось щось захоче добавити чи підкорегувати, долучайтесь, і якщо все піде по правильному руслу, сподіваюсь життя велосипедистів у нашому місті, за певний час покращиться до нового рівня!
P.S.: Було згадано за Стєчкіна, він тепер - також у грі!
Навігація
Go to full version