Загальний > Оголошення
Вкажіть кандидатуру на керівництво нашої велоспільноти!
Сім самураїв:
вінтаж, не будь дитиною. я без емоцій просто пояснив чому Шприха не асоціація велосипедистів.
Oleg:
Як на мене, то хороша ідея і потрібно її реалізовувати, ось тільки хто згоден бути цим так званим вело-альтруїстом?
bhagavan:
Здається, у вас (тих хто хоче обрати кандидатури керівників, надати їм ключі від раю і покласти політичну відповідальність) якісь зміщені акценти. Мені видається, шо і мови ніякої про якусь демократію і плебісцит бути не може... насамперед тому, шо ми всі памятаємо (не всі з присутніх, але всі з присутніх тоді, в той момент) як утворювалась шприха і якби ми тоді допустилися до якихось виборів, то не було б ніякої шприхи а був би якийсь мікроблог на назвисько razom.te.ua яких безліч в інеті і які як і метелики-одноденки живуть недовго... і чи живуть?
Можна формально обрати людей але наділити їх атовторитетом і бажанням робити роботу - ні. Результатом такого призначення не стане нічого доброго, а лише або тіло без голови, або голова без тіла. Як казав 7С - Шприха не підходить на роль асоціації, оскільки носить характер самоорганізаційного клубу по інтересах. Тим не менше, не маємо нічого проти створення її членами деякої Асоціації і можемо представити хостінг для сайту (або розділ на своєму сайті, який ніби як навіть трошки Є :) ) і форумну площадку для обговорення її інтересів.
Позитиви цієї дискусії безсумнівний, оскільки він вперше дозволив розділити такі поняття як офіційна асоціація і вільний клуб :). Думаю, нам потрібні обидві ці речі - організація, яка може виступити і захистити, і клуб - який підкупає своє щирістю, необовязковістю, дружністю і рівноправністтю.
Vintage:
Все правильно, ніхто не хоче "захомутати" ШПРИХУ і казати давайте блін реєструйтесь! Тож чекаю ще обговорень, ваших поглядів на кандидатури, або може хтось сам може сказати ТАК, я би не проти офіційно представляти вело-громаду міста.
Vintage:
Отже дякую всім хто прийняв участь у обговоренні даної теми. Отже було згадано наступних людей Dreamlend, Bhagavan, Erazel, Vik, Vintage, Teodor4ik, Yanek, CoRack, Сім самураїв, Zombie, Xlibes. Якщо хтось із перечислених тут не бажає приймати у сьому всьому участь, то будь-ласка відписуйте тут, якщо серед Вас є такі, що вважають що список кандидатур на представників Асоціації Велосипедистів Тернополя є коротким, то ласкаво прошу доповніть його!
Навігація
Go to full version