Загальний > Оголошення
Вкажіть кандидатуру на керівництво нашої велоспільноти!
Yanek:
Попробую внести ясність.
А то віталік просто хотів певно сказати дуже багато дуже малою кількістю слів:)
Суть наступна
В результаті теперішніх балачок з міськрадою і обговорення оцих тем
http://forum.shpryha.te.ua/index.php/topic,4758.0.html
http://forum.shpryha.te.ua/index.php/topic,4749.0.html
В тих хто то обговорювали і з міськрадою балакали (Ромко, Еразель, Вінтаж, Янек + Стєчкін) виникла цілком аргументована ідея утворити якусь хоч більш менш офіційну структуру. По аналогу до інших міст ту структуру вирішили назвати АВТ (асоціація велосипедистів Тернополя) - саме її Віталік і мав на увазі в топіку. (То було б нагляк якщо б зібралися ми - які до Шприхи збоку-припьоку, і за спиною всіх патріархів вирішили її легалізувати:)
Користь такої асоціації в можливості офіційозно контактувати з різними структурами. Стєчкін наводив приклад: збили якогось ровериста і водія відмазують - Асоціація пише листи в міліцію, прокуратуру, робить пресухи.
Визначаємо що треба, припустимо, велопарковку біля супермаркету - до діректора супермаркету йде вже не якись там велоактивіст - а керівник контори з солідною назвою - АВТ. То саме з міськрадою, а то дивись і з зарубіжними велоклубами.
Ну грубо кажучи - представницько-лобістський орган велосипедистів міста.
Оскільки більшість велоактивістів тусується на швприсі, більше того - самі нормальні активісти ту шприху і заснували, то логічно б щоб і грунт для Асоціації був шприхальський. Через то та тема тут і почалася.
Отож, як на мене як варто продовжувати цю тему.
Всіх бажаючих залучаємо до створення АВТ - визначаємо день коли можна зібратися, і там вибираємо пару людей, які той орган будуть представляти - типу голова і співголови..чи то заступники.
От і всьо, а далі органи починають діяти
xlibes:
Дякую за проясненя.
Ну, на таку справу дійсно потрібні небайдужі, комунікабельні люди із організаторськими здібностями і вільним часом.
Важко таких знайти. Але є з кого вибирати :)
Vadila:
Я недумаю,що робота представника буде дуже клопітною і займатиме багато часу.Так,на початку прийдеться трохи попотіти.Але тільки подумати,яку користь принесе навіть та сама вело парковка.Тай діти-наше майбутнє за сприятливих умов потягнуться до велосипедів.
Моя думка:потрібно зробити голосування,вибрати ГОЛОВУ та зареєструвати ШПРИХУ
teodor4ik:
спілкувався зі стечкіним... давайте дивитись правді в очі... спочатку треба опитати хто зголоситься займатись тою неблагодарною і неоплачуваною справою... а потім з них обирати.
як на мене то могли би бути янек, ромко і стечкин (як людина яка реально проводить на колесах купу часу)
на мою думку реально керувати мають 2 особи: голова і зам.... рештою мають займатись "комітети" і їх голови, тобто я точно не знаю, що тра тріалюгам, хай самі розберуться і самі пропонують, а от уже з готовими пропозиціями керовництво і піде до міськради чи ше кудась, де то питання можна рішити..
тобто піраміда бос(зам) - голова профільного комітету - члени комітету - решта зацікавлених позволить максимально ефективно і з мінімумом демократії(демагогії) рішати максимум питань...
тоді ця структура ніяк не зачепить ні шприху, ні її відвідуваність, ні її жителів, а буде строго займатись орг. питаннями.
Але я не вірю що знайдеться хтось достатньо дурний щоби погодитись і при цьому достатньо мудрий щоби його погодили, аже єдине що можна на тому заробити крім гемороя, то досвід броження по владним коридорам і знайомства там з потрібними людьми, що потрібно далеко не всім...
ПееС хтось пробував читати статути інших СВ і аналізувати їх діяльність? я пробував читати чим займається Велокраїна... похоже просто відмиває евробабло, а толку від них ноль (принаймні нам).
Vintage:
Ну справа поки-що чисто волонтерського характеру за ради нашого з вами кращого майбутнього у сфері що столується вело-... Ще раз хочу нагадати, що декілька людей, які будуть обрані нами ж можуть нами ж і переобратись. Не є метою одразу ж навантажити/запрягти тих людей якоюсь страшною марудною роботою, Yanek взагалі-то більш-менш чітко на відміну від мене описав для чого вони нам. Їх потрібно декілька для того, щоб у разі якщо, хтось один чи двоє припустімо не матиме змоги прийти на якусь офіційну з владою зустріч чи іншу якусь офіційну справу щоб представити вело-організацію м. Тернополя, то щоб інші 2-є...3-є змогли все-таки прийти на ту зустріч чи іншу потрібну для нас усіх спільну справу! Вважаю що вони повинні бути наділені однаковими правами між собою (але то чисто моя думка). Хотілись би бачити насправді різних представників серед тих людей, а саме представників екстремального стилю катання, шоссера, крос-кантрійника, туриста і було б непогано тріаліста чи когось з БМХ-ерів, головне щоб людина була тактовною, та послідовною у своїх діях та вчинках.
Навігація
Go to full version