Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
не катайте на сліках по льоду...
teodor4ik:
з завтрашнього дня можна відкривати сезон провідувань... лікарня та сама... бдуть мене розбирати *punisher* *happy*
СтРаЙкеР:
хммм....чого так????шо то вже зальотав????хД
teodor4ik:
--- Цитата: СтРаЙкеР від 15.03.2011, 23:38:18 ---хммм....чого так????шо то вже зальотав????хД
--- End quote ---
прочитай з початку, поймеш *johndoe*
Vintage:
Привіт славний Ти наш "кукурудзяник" (ПО-2 :D ) Terminator4ik Армований, хотіли провідати Тебе сьогодні. Але як прийшли до гарних молодиць у білих халатах, то ті сказали що Оперують Тебе! Одна радість, як виходили з лікарні, Стєчкін негритяночку запримітив і нам стало веселіше, а на днях до Тебе ще обов'язково навідаємось!
Ота клята бахіла, постійно "втікала" від мене компроментуючи мене, перед цілим медичним персоналом
А оця фотографія зроблена - Стєчкіним, тому я оту бахілу згадую злим гучним словом, із - заплющеними очима!
Поправляйся Тед! :police: :)
Vintage:
Накінець-то сьогодні після роботи вдалось таки провідати Теда.
Доказ номер 1
Він почувається набагато краще ніж після першої операції,
блін лікарняний пейзаж-ж-жжь
Ага ось про що ми одним словом Terminator4ik відносно скоро буде повноцінно функціонувати, і незчуємось як буде разом з нами у покотеньках.
А ось він сам, у хорошому настрої та доброму гуморі
На жаль зараз у нього немає так як попереднього разу - інтернету, так що не соромтесь, купуйте пи...олоко, та провідуйте його, та сама лікарня, те саме крило, лише палата зараз номер 7 . Не будьте занудами!
Навігація
Go to full version