Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

не катайте на сліках по льоду...

<< < (13/14) > >>

teodor4ik:
з завтрашнього дня можна відкривати сезон провідувань... лікарня та сама... бдуть мене розбирати   *punisher* *happy*

СтРаЙкеР:
хммм....чого так????шо то вже зальотав????хД

teodor4ik:

--- Цитата: СтРаЙкеР від 15.03.2011, 23:38:18 ---хммм....чого так????шо то вже зальотав????хД

--- End quote ---
прочитай з початку, поймеш  *johndoe*

Vintage:
Привіт славний Ти наш "кукурудзяник" (ПО-2  :D ) Terminator4ik Армований, хотіли провідати Тебе сьогодні. Але як прийшли до гарних молодиць у білих халатах, то ті сказали що Оперують Тебе! Одна радість, як виходили з лікарні, Стєчкін негритяночку запримітив і нам стало веселіше, а на днях до Тебе ще обов'язково навідаємось!

Ота клята бахіла, постійно "втікала" від мене компроментуючи мене, перед цілим медичним персоналом

А оця фотографія зроблена - Стєчкіним, тому я оту бахілу згадую злим гучним словом, із - заплющеними очима!

Поправляйся Тед!  :police:  :)

Vintage:
Накінець-то сьогодні після роботи вдалось таки провідати Теда.
Доказ номер 1

Він почувається набагато краще ніж після першої операції,
блін лікарняний пейзаж-ж-жжь

Ага ось про що ми одним словом Terminator4ik відносно скоро буде повноцінно функціонувати, і незчуємось як буде разом з нами у покотеньках.
А ось він сам, у хорошому настрої та доброму гуморі

На жаль зараз у нього немає так як попереднього разу - інтернету, так що не соромтесь, купуйте пи...олоко, та провідуйте його, та сама лікарня, те саме крило, лише палата зараз номер 7 . Не будьте занудами!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version