Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
не катайте на сліках по льоду...
teodor4ik:
як показала практика ідейка хреновенька... результат - компресійний перелом ключиці, завтро операція, бдуть пробувати її скласти, дохтур коли побачив фотку її ше навіть не приліпив до лампи як вже набирав хірурга... кастамаха не просто поломалась, а ще й порозтріскувалась з осколками, як казав врач: "там ніби шось взірвалось".
взагалом 2-3 місяця воздержанія гарантовані... такшо мій сезон почнеться не в березні...
wuwuzange:
:o :o :o :o :o :o :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed:
Дописано : 23.01.2011, 15:06:10ти шо не в лікарні?
Vadila:
--- Цитата: teodor4ik від 23.01.2011, 14:03:57 ---як показала практика ідейка хреновенька... результат - компресійний перелом ключиці, завтро операція, бдуть пробувати її скласти, дохтур коли побачив фотку її ше навіть не приліпив до лампи як вже набирав хірурга... кастамаха не просто поломалась, а ще й порозтріскувалась з осколками, як казав врач: "там ніби шось взірвалось".
взагалом 2-3 місяця воздержанія гарантовані... такшо мій сезон почнеться не в березні...
--- End quote ---
ти тоже додумався,в деяких місцях ходити важко,а ти їздиш та ше й на сліках
CoRacK:
Бажаю успішної операції та швидкого одужання!
P. S. Теж вчора присів на праву "півкулю" :D, впав, бо вже стер саморобні шипи на передньому колесі :(, не витримують щоденної їзди ті китайскі шурупи >:( :'(, зате задні карбідо-вольфрамові шипи, як нові :).
Erazel I-st:
Ууу, мені сьогодні Неоні розказував :(. Співчуваю, друже.
Навігація
Go to full version