ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда

Поради що до самостійного збирання гібрида 28"(допоможіть вибрати велосипед)

<< < (8/9) > >>

Zahar:
Мда... моя думка про келіс була явно завищена :o

Штир:

--- Цитата: Zahar від 21.05.2011, 13:57:17 ---Мда... моя думка про келіс була явно завищена :o

--- End quote ---

Я маю Келіс - гібрид. На ньому немає нічого крутого, але все працює нормально. Відкатав 2800 км (купив минулого року весною в РБ) і замінив тільки комплект тормозних колодок (пробиті камери не рахую, але вони базарні бо одразу поставив гуму 700х28с).
І ще, тільки після першої 1000км починаєш розуміти який велосипед тобі підходить. Для міста, де дороги асфальтовані, але такі як у Тернополі, гібрид - ідеальний вибір.

teodor4ik:

--- Цитата: Штир від 01.07.2011, 10:39:25 ---Я маю Келіс - гібрид. На ньому немає нічого крутого, але все працює нормально. Відкатав 2800 км (купив минулого року весною в РБ) і замінив тільки комплект тормозних колодок (пробиті камери не рахую, але вони базарні бо одразу поставив гуму 700х28с).

--- End quote ---
ніхто не ствергжує шо келіс гімно... просто в дешевших моделях він програє в категорії ціна/якість команчу...

worm:

--- Цитата: Штир від 01.07.2011, 10:39:25 ---Я маю Келіс - гібрид. На ньому немає нічого крутого, але все працює нормально. Відкатав 2800 км (купив минулого року весною в РБ) і замінив тільки комплект тормозних колодок (пробиті камери не рахую, але вони базарні бо одразу поставив гуму 700х28с).
І ще, тільки після першої 1000км починаєш розуміти який велосипед тобі підходить. Для міста, де дороги асфальтовані, але такі як у Тернополі, гібрид - ідеальний вибір.

--- End quote ---

ти його випадково продавати не збираєшся?:

Штир:

--- Цитата: worm від 01.07.2011, 10:59:49 ---ти його випадково продавати не збираєшся?:

--- End quote ---
НІ. Поступово буду апгрейдити зношені вузли, а кращого все одно не має, тобто це оптимальний вибір під наші умови.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version