ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда

Поради що до самостійного збирання гібрида 28"(допоможіть вибрати велосипед)

<< < (3/9) > >>

spirit:
знатоки! ну йо клмн.
наспор можу дати шо ви жодного відгуку про ту раму не чули, не кажучи шо бачили її в живу, я би зара виставив фотку базарного байка і зафотошопив наклейку спеша ви би таке саме писали, хто вас тягне писати всяку х****??
шо там вище середнього? це байк другий з кінця з серії "гірських" в спешів, його позиціонує виробник як для початківців в кк, або покатушок по парках і скверах, я не кажу шо він поганий, і думаю топікастеру його повність вистачить, але нафіга пхати тих 5коп, порадники, якшо знаєте менеше за автора

забаньте мене або цих вело професорів з цього форуму *вол*

Erazel I-st:
Хоч спірт і в своєму репертуарі(емоції зашкалюють), але тут він правий. Спеш ніколи не славився демократичністю цін. І за ту ціну в теорії можна найти пропозицію покраще від Меріди чи Джіанта, звісно якщо і на них будуть знижки.

Vadila:

--- Цитата: Erazel I-st від 24.01.2011, 18:46:52 ---Хоч спірт і в своєму репертуарі(емоції зашкалюють), але тут він правий. Спеш ніколи не славився демократичністю цін. І за ту ціну в теорії можна найти пропозицію покраще від Меріди чи Джіанта.

--- End quote ---

покраще незнайдеш,хіба б/у,а от таке як в спорт+ стоїть,якраз вписується в ці рамки

arhont:

--- Цитата: Erazel I-st від 24.01.2011, 18:46:52 ---в теорії можна найти пропозицію покраще від Меріди

--- End quote ---
глибоко сумніваюсь,вони однакові по ,,ціні бренду":в спешів-міцніші рами (і по стилю більше подобаються ::)),в меріди-легші.шукай якісь розпродажі,можливо в когось тай завалялись на складі моделі 08-09р,тоді й ціна буде в два рази менша.
думаю саме краще буде поїхати в якесь місто (в Львові наприклад великий вибір спешів,правда ціни...),посидіти на ньому,пожмакати,пої...ти мозги продавцям,а потім заказати в спорт+ з сервісом,гарантією тд і тп.техніка безвідказна-перевірено багато раз.просто на картинці і в характеристиках одне,а по відчуттях зовсім інше

skaz:
Дімка правильно пише ровер тре пробувати

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version