Загальний > Роверове місто Тернопіль

Пропонуємо велоакції і велоатракції на 2011 рік.

(1/4) > >>

Yanek:
Цікавить якнайповніший і найглобальніший план масових штукенцій, які можна провести в місті, аби зацікавити людей кататися на ровері. Тут також цікавить КОНКРЕТИКА. Так що також прохання трохи понапрягати мозги. Щоб не писати типу "Добре б було шось на пляжі зробити". А сформувати то конкретніше. Наприклад (чисто теоретично). "Пропоную активним велосипедистам щовихідних виходити на дальній пляж, і наводячи контакти з відпочиваючими активно пропагувати велосипед, роздаючи при тому заздалегіть приготовлену роздаткову літературу. В цій літературі повинно бути вказано наступне а).....б)....в)......"

Oleg:
Андрюха, ти хочеш щоб ніхто нічого не написав... такі вимоги! ))))))
Дописано : 21.01.2011, 19:48:41Досить важко ось так взяти і зацікавити людей кататися на велосипеді..., це в певній мірі має бути у свідомості людей! Кожен сам для себе визначає на чому їздити. Здається така увага повинна бути з боку місцевої влади, давайте пропихати якогось свого кандидата в якого буде програма велорозвитку Тернополя і цілої області. Ось так простим велосипедистам досить не легко вплинути на велорозвиток. Як на мене, то просте катання на велосипеді і стимулює інших до цього.

Earl:
Велопрокати, велоекскурсії. Періодичні офіційні велозмагання центральними вулицями міста із спонсорами та призами :)

xlibes:
Захтілося вставити і свої 5 копійок. Правда конкретики буде мало:

1) як показав досвід, загрібати всіх підряд і працювати тільки на кількість, при цьому спрямовуючи людей лише на наш сайт і форум, не варто. Хоча б того, що такій кількості людей треба буде ПОСТІЙНО щось конкретно пропонувати і організовувати їх. За флуд я вже мовчу.

2) серед інших, хорошим, а головне дієвим, способом агітації і заохочення є власний приклад.

Vadila:
Мене в нашому ФАЙНОМУ МІСТІ ТЕРНОПІЛЬ влаштовує майже усе (для кк-кантрійщика багато не треба).

Є дві речі які хочеться змінити:

1)Повага водіїв маршруток та таксистів (тут нічого не зробиш)
2)І проведеня вело змагань для КК,ДХ,ВМХ... 

на мою думку навіть простим людям було б цікаво подивитись.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version