Загальний > Роверове місто Тернопіль
ДЕ потрібно Велопарковку! вказуємо конкретно адресу і обєкт
teodor4ik:
я так поняв шо забиваємо...
Neoni:
нєа, не забиваєм, робим парковку десь біля базару, на видному місці, але не на 1-2, як мінімум 5 місць, а то раельно нема де лишати коней, а з собою тарабанити по базарі то людям мішає :police:
вобщім треба десь біля базару, полюбому, а вот за місце я незнаю, хоча є одне на приміті, шас поболтаєм :)
Мальцев Олександр:
Біля головного поштампту.
Біля РЦ "Подоляни" в зоні дії камер спостереження.
Певне міська рада і могла б повпливати на власників магазинів щодо встановлення парковок. Але, як на мене це шлях не правильний. Краще вже проводити якісь заходи з популяризації велоруху, щоб побільше людей послуговувалось велосипедом у повсякденному житті. І тоді без всяких вказівок велопарковки з'являтимуться біля кожної кнайпи.
bhagavan:
Їхав маршруткою попри шосту школу - так приємно було бачити парковку з трьома припаркованими велосипедами коло входу до школи. Одразу так якось подумалось в перспективу, як там буде стояти парковка на 300 ровериків і вся заповнена ))
Антон Одобецький:
Із торгівельно-розважальними центрами і супермаркетами справа може піти значно легше, ніж здається. Просто потрібно написати їм листа, від імені АВТ, чи просто певної кількості велосипедистів. Якщо що, я можу скласти текст і почати збирати підписи серед шприхалів.
Аналогічно, можна поступити із міськрадою - написати листа із конкретним списком і підписами.
Навігація
Go to full version