Загальний > Роверове місто Тернопіль
ДЕ потрібно Велопарковку! вказуємо конкретно адресу і обєкт
pius:
А ви замітили хлопці, що навіть біля веломагазинів немає парковки на велосипед - я в тернополі коли останній раз був поїхав до велобайку- і стояв там як сирота, бо небуло де велосипед поставити................
teodor4ik:
--- Цитата: Vadila від 13.04.2011, 20:45:10 ---наскільки я розумію вело парковок саме більше треба біля магазинів і супермаркетів.
Пропоную одну парковку на базарі(біля банку де тварин продають)
--- End quote ---
тут я можу порішити питання, начальник того відділення хороша знайома... але вони не поймуть на ній рекламки іншого банку 8)... хіба окремо попробую її укатати...
біля супермаркетів то очевидно... хто береться їх дозвола на установку получити?
Vadila:
--- Цитата: pius від 13.04.2011, 23:41:22 ---А ви замітили хлопці, що навіть біля веломагазинів немає парковки на велосипед - я в тернополі коли останній раз був поїхав до велобайку- і стояв там як сирота, бо небуло де велосипед поставити................
--- End quote ---
То проблема давня,я також завжди ругаюсь матом як треба зайти в той магазин,а ровера нема де лишити.
Andrizzio:
--- Цитата: Vadila від 14.04.2011, 14:35:59 ---
я також завжди ругаюсь матом
--- End quote ---
вот ета прікол :D
Vintage:
Реально я вчіпляв до перил що при вході у магазин (чи "Спорт +" чи "РоверБайк") , але коли потепліло і я приїхав до магазину, то спостерігав таку картину - до перил вже були причеплені чиїсь два ровери, а третій був причеплений до огорожі що відділяє дорогу від тротуару! І тут я зрозумів - діло - труба, мій давній фокус не пройде бо нема вже де свого дівати, тому що народ з потеплінням реально подався з будинків на вулицю. :D
Навігація
Go to full version