Мандрівки > Майбутні
В Польщу в липні, на Лемківську ватру
CoRacK:
Власне мене цікавили перші два пункти
--- Цитата: A.F.C. від 01.07.2011, 13:14:57 --- Тре подумати про:
1.Дату виїзду(я б казав приїхати за день до фестивалю)
2.Місце виїзду. Думаю краще буде починати рух велосипедом з кордону. Домовитись про місце зустрічі нашої групи і групи з Тернополя.
3.Аптечку (+ кожен нехай візьме свої індивідуальні медикаменти)
4.Хто буде готовити хавчик?
5.Скласти меню, або хоча б скласти список інградієнтів з яких той хавчик буде готовитись, щоб прикинути орієнтовну суму витрат на харчування(польські ціни на все взнаю сам, хоча там ніби дешевше як в нас)
6.ємності для води
Якщо є якісь поправки, пропозиції чи поради то пишіть.
--- End quote ---
1. Пропоную 18.06, щоб 20.06 ввечері чи 21.06 зранку бути на місці.
2. До кордону чим добираємося електричками чи поїздом?
4. Можу готувати я, якщо ніхто не заперечує :).
5. На 10 чоловік? Думаю краще складати меню щоденно на наступний день і відповідно закуплятися, а то, той гороху не їсть, той вегетаріанець... :)
На десять чоловік треба мінімум 6 л казан і на чай теж 5-6 л, якщо хочете їсти супи, то треба вже казан 7-8 літрів. Принаймі 2 казани по 5 л це мінімум.
Палатку маю 2-місну і карімат і спальник теж. Пальник поки в ремонті, якщо відремонтують до 15.06, то візьму. Він на 3 кіловати, так що вогню не треба було б розводити для приготування їжі.
capone:
Я буду без палатки... Хто візьме в свою? :)
Vintage:
Як не отримаю зарплатню до від'їзду, то - бомжуватиму!
Стечкин:
--- Цитата: Vintage від 01.07.2011, 19:41:24 ---Як не отримаю зарплатню до від'їзду, то - бомжуватиму!
--- End quote ---
особисто тобі можу свій 1-місний намет позичити, якщо в той час ніде не поїду
A.F.C.:
--- Цитата: capone від 01.07.2011, 18:23:33 ---Я буду без палатки... Хто візьме в свою? :)
--- End quote ---
місце в палатці тобі буде.
Дописано : 02.07.2011, 10:49:48І ще, хто має шось типу компактної каністри для води?
Навігація
Go to full version