Мандрівки > Майбутні
В Польщу в липні, на Лемківську ватру
4.21.2007:
тільки вернувсі з Польщі, також збираюсі на ватру
тут фото з Польщі - https://picasaweb.google.com/skytaiecbeskyd/Solina
Oleg:
--- Цитата: A.F.C. від 28.06.2011, 22:02:03 ---варіанти маршруту http://www.gpsies.com/map.do?fileId=xtrkgkvjlqnppzmu
--- End quote ---
хороший маршрут! пропоную вам також поїхати на екскурсію з Ватри в словацьке місто Бардейов, це десь за 25 км. від Ждині
A.F.C.:
В Словаччину напевне не вийде бо візи внутрішні. Думаю, коли приїдемо в Ждиню тоді ше подумаєм куди їхати. А звідти, як з відправного пункту, можна буде десь в одноденки поїздити. Як варіанти озеро біля с. Горліце, досить не погане містечко Криниця правда поляки троха перейменували його на свій менер "Криниця-Здруй". Також варто було б поїхати в село Кам"яна, попити лікувальної водички, кому цікаво то там під відкритим небом є музей пасічництва. До речі те село з тих часів коли мого діда виселили перетворилось не серйозний лікувально профілактичний курорт! І водичка та не дешева, але коли я там був то мені одна бабця показала де водичку можна на халяву набрати. Головне доїхати до Ждині, і зайняти під табір хороші місця, а то як приїдем пізно то залишаться місця біля біотуалетів!
Oleg:
так, там поблизу багато цікавих місць
по нац. польських візах можна їхати і в інші країни, тільки треба мати на це підставу... я навіть дзвонив 2 тижні тому в МЗС і уточняв. Приблизний маршрут краще складати завчасно, поки є час і нет.
Маю охоту також поїхати, але мій вел. далеко не для такої відстані, тому прийдеться купити або новий або закинути його в автобус і на місці вже покататися )))
A.F.C.:
--- Цитата: Oleg від 30.06.2011, 09:41:36 ---так, там поблизу багато цікавих місць
по нац. польських візах можна їхати і в інші країни, тільки треба мати на це підставу... я навіть дзвонив 2 тижні тому в МЗС і уточняв. Приблизний маршрут краще складати завчасно, поки є час і нет.
Маю охоту також поїхати, але мій вел. далеко не для такої відстані, тому прийдеться купити або новий або закинути його в автобус і на місці вже покататися )))
--- End quote ---
Якщо маєш візу то можу спитати чи ще є місця в автобусі.
Навігація
Go to full version