Мандрівки > Майбутні

В Польщу в липні, на Лемківську ватру

<< < (7/15) > >>

A.F.C.:
Сьогодні або завтра складу маршрут, а там вже будемо корегувати при потребі.

Стечкин:

--- Цитата: A.F.C. від 09.06.2011, 23:55:30 ---Ап. ДУмаю вже пора робити якусь підготовку до поїздки. Потрібно в першу чергу взнати умови переїзду велосипеду через сам кордон.   Якщо хтось має досвід по мандрівках велосипедом європою то поділітся будь-ласка.

--- End quote ---

взагалі-то я разів 10 їздив в Польщу на ровері, відповідно знаю там все що до чого.
тільки чомусь мене не згадали, коли рушили в лемківське товариство за візами ...
мабуть вирішили, що знов комусь не дам безплатної ковбаси :(

A.F.C.:

--- Цитата: Стечкин від 28.06.2011, 21:06:14 ---взагалі-то я разів 10 їздив в Польщу на ровері, відповідно знаю там все що до чого.
тільки чомусь мене не згадали, коли рушили в лемківське товариство за візами ...
мабуть вирішили, що знов комусь не дам безплатної ковбаси :(

--- End quote ---
Тема була відкритою для всіх! Оскільки я був ініціатором тож і візами займався я! Ті, що хотіли відкрити візи і  мали для цього все необхідне - ті візи отримали! Ви до мене не звертались тож думаю підстав нарікати в вас не повинно бути. Краще поділіться досвідом, наприклад найбільше мене цікавить чи можна розкладати табір і вогнище поза межами спеціально призначених місць.

Стечкин:
я не маю жодних претензій до A.F.C. - але мені дещо цікаво, чому люди які разом зі мною їздили в подорожі, так до мене ставляться ?

звичайно, я не буду їм допомагати - нехай вони вважають себе розумнішими від мене

A.F.C.:

--- Цитата: Стечкин від 28.06.2011, 21:51:44 ---я не маю жодних претензій до A.F.C. - але мені дещо цікаво, чому люди які разом зі мною їздили в подорожі, так до мене ставляться ?

звичайно, я не буду їм допомагати - нехай вони вважають себе розумнішими від мене

--- End quote ---
Давайте не будемо засмічувати тему, якщо є бажання поспілкуватись на предмет ставлення до вас, тоді створіть тему в відповідному розділі. А на рахунок "я не буду їм допомагати" то це дитячий поступок. Ви постом вище самі похвались про те, що в вас є досвід, а тепер демонстративно заявляєте, що не будете допомагати. Для чого тоді заявляти про те, який ви досвідчений турист *dontknow*??????????
Дописано : 29.06.2011, 11:19:24варіанти маршруту http://www.gpsies.com/map.do?fileId=xtrkgkvjlqnppzmu

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version