Мені напевне не вийде
Дописано : 01.07.2011, 13:58:25
Ну а для чого збиратись? Поскільки зауважень до маршруту нема, значить з тим ми вирішили. Давайте тепер прикинемо по спорядженні.
1.В нашої групи палатки є. Якщо хтось немає то кажіть можливо замість 2-х місної візьмем 3-х місну.
2.Спальників лишніх нема, каріматів також.
3.Є пальник. Але так, як я ним ще не користувався, то не знаю на сільки вистачає газу. В кого є досвід підкажіть скільки балонів тре і якої ємності краще брати?
4.Є рації(можливо хтось може взяти/пробити додатковий комплект акумів. Для однієї рації тре 4 мініпальчика).
5.Казанок(скажіть який тре на 10 чол.)
Може хтось має чайник???
6.Також я візьму набір інструменту для ремонту(шестигранки, ключ під шприхи, насос, кареточний ключ(в кого шатуни з інтегрованою віссю то ключ мусите мати свій), вижимку для ланцюга і шатунів, ключ для касети, ключ для педаль і ще якусь там викрутку) і ремкоплект для камер. + кожному мати свою запасну камеру. і пару запасних шприх. І на всякий випадок нагадаю, щоб взяли катафоти, габарити, фари...
Тре подумати про:
1.Дату виїзду(я б казав приїхати за день до фестивалю)
2.Місце виїзду. Думаю краще буде починати рух велосипедом з кордону. Домовитись про місце зустрічі нашої групи і групи з Тернополя.
3.Аптечку (+ кожен нехай візьме свої індивідуальні медикаменти)
4.Хто буде готовити хавчик?
5.Скласти меню, або хоча б скласти список інградієнтів з яких той хавчик буде готовитись, щоб прикинути орієнтовну суму витрат на харчування(польські ціни на все взнаю сам, хоча там ніби дешевше як в нас)
6.ємності для води
Якщо є якісь поправки, пропозиції чи поради то пишіть.