Мандрівки > Майбутні
В Польщу в липні, на Лемківську ватру
CoRacK:
--- Цитата: Aelita від 27.06.2011, 12:38:19 ---Давайте зустрінемося в конкретний день і обговоримо всі деталі поїздки. Наприклад, 3-го числа о 12 год. на площі.
--- End quote ---
Правильно, теж хотів запропонувати, треба як мінімум визначитися коли і як будемо їхати.
qwerty22:
Я би також прийшов поговорити. Сам нічого не знаю про поїздку . І мені вийде 100%
Oleg:
хто немає візи, то рішайте вже, а не чекайте до неділі, бо реально не встигнете відкрити
A.F.C.:
Візи вже не реально відкрити. По крайній мірі я вже не допоможу! В загальному нас виходить 4(5) чоловік з Підгаєць і 5 чол з Тернополя. На рахунок зустрітись, то думаю спочатку тре тут обговорити певні моменти, а потім при конкретній потребі вже зустрічатись. Зараз трохи зайнятий роботою то ж не можу сказати чи мені вийде приїхати 3-го числа. Давайте спочатку складемо і узгодимо маршрут. Потім прикинемо, що нам потрібно по спорядженні. Можливо домовлюсь про машину супроводу(людина також їде на ватру і думаю не проти буде везти в машині певні речі)
Дописано : 28.06.2011, 18:40:53На рахунок дня виїзду, то виходячи з досвіду, бажано приїхати за день до фестивалю щоб зайняти під табір місце. Тобто час виїзду залежить від довжини маршруту.
qwerty22:
Хто складе список речей? Маршрут? І все , що потрібно. Вже потрібно цю тему обговорювати.
Навігація
Go to full version