Мандрівки > Майбутні

В Польщу в липні, на Лемківську ватру

<< < (5/15) > >>

A.F.C.:
Ап. ДУмаю вже пора робити якусь підготовку до поїздки. Потрібно в першу чергу взнати умови переїзду велосипеду через сам кордон.   Якщо хтось має досвід по мандрівках велосипедом європою то поділітся будь-ласка.

bhagavan:

--- Цитата: A.F.C. від 09.06.2011, 23:55:30 ---Ап. ДУмаю вже пора робити якусь підготовку до поїздки. Потрібно в першу чергу взнати умови переїзду велосипеду через сам кордон.   Якщо хтось має досвід по мандрівках велосипедом європою то поділітся будь-ласка.

--- End quote ---

Тут є звіт по нашій мандрівці. http://forum.shpryha.te.ua/index.php/topic,2799.0.html
переїзд велосипеда через кордон не склав ніяких труднощів - проходили піший перехід. Українці пропускають не дивлячись,  поляки - дуже ґречні і чемні до туристів (на противагу до "човників" з клітчатими сумками). Пропустили через "свою" чергу, що викликали хвилю заздрості і незадоволення у наших безроверових земляків :). Сумки/баули шмонають не дуже прискіпливо, але питають  шо везеш і мусиш розказувати. Поки стоїш в черзі, боїшся картинок з забороною ввезення сала і всяких інших продуктів харчування. У нас сало було - але нас не питали чи воно в нас є ).

Vintage:

--- Цитата: sanlexik від 21.03.2011, 23:07:24 ---http://www.lemkounion.republika.pl/index.html
Свято лемківской культури
ХXІX Лемківска ватра в Ждини
22-24 липня 2011 р.

Święto Kultury Łemkowskiej
XXIX Łemkowska Watra w Żdyni
22-24 lipca 2011 r.

--- End quote ---
  А-а-а-а-а  :'( от такої, якраз співпадає з Етнофестивалем у Підкамені 22-24 липня. За двома зайцями погнатись - жодного не спіймати. Ждиня - першочергова мета!

Oleg:

--- Цитата: A.F.C. від 09.06.2011, 23:55:30 ---Ап. ДУмаю вже пора робити якусь підготовку до поїздки. Потрібно в першу чергу взнати умови переїзду велосипеду через сам кордон.   Якщо хтось має досвід по мандрівках велосипедом європою то поділітся будь-ласка.

--- End quote ---
Yenek колись їздив велом у Варшаву, то нехай підкаже! Пригадую, що ніби були не великі проблеми через митницю...

Aelita:
Давайте зустрінемося в конкретний день і обговоримо всі деталі поїздки. Наприклад, 3-го числа о 12 год. на площі.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version