Загальний > Роверове місто Тернопіль

Сформовані пропозиції велоактивістів

<< < (2/4) > >>

Romko:

--- Цитата: Саша (схыдний) від 16.01.2011, 22:37:04 ---вони  як їздили незважаючи на велосепедиста так і будуть їздити!

--- End quote ---

само-собою, але якщо кажуть - дія рівна протидії - то ми так не попремо. Треба працювати за принципом толерантності і бути тактовним на дорозі не залежно чи ти на двох колесах чи ховаєшся в якійсь бляшанці на чотирьох :)

skeleton13:
шодо пункту №5...понятно шо вони не поміняють пдр, але могли б зробити якусь чи то "гарячу лінію" чи шось тому подібне шоб велосипедисти могли хоч якось повпливати на безпорядок на дорозі....

Erazel I-st:
Дійсно. То поки що СТРАТЕГІЧНИЙ план вони розробляють. Буде йти мова за щось більш конкретне то й вимоги видвинемо більше конкретні і реалізовуємі в ближньому часі. Їх ми вже накидали, і можемо надати в будь який час.
А на рахунок ПДР то дійсно вроді в межах міста здається можуть вноситися деякі поправки. Якщо таке буде дійсно то я б вимагав щоб велосипедисту надавалась перевага при їзді біля зупинок. Особисто мене купу раз маршрутку витискали на середину дороги(їзджу по правій полосі щоб не заважати машинам - швидкості не ті). А ті кляті маршрутчики починають вирулювати від зупинки коли я якраз проїзджаю біля них. Хоча могли б почекати ще 1-2 секунди поки я проїду(я не веду мову про ті випадки коли я підїзджаю а маршрутка починаю виїзджати, я тоді просто приторможую і пропускаю. А саме про випадки коли я вже їду вздовж маршрутки а тут вона починає рухатися і вирулювати наліво.)
 Але то все теорія. Побачимо що скажуть завтра на конктретні пропозиції і може накінець пояснять на який термін запланована реалізація всіх цих питань,  місяць, рік, 10 років?

arhont:
на рахунок п.№8 я б взагалі казав від новобудов над озером (там де зимує катер) перекрити дорогу до дальнього пляжу,і залатати ту дорогу хоча б землею.А то літом йдеш/їшеш на пляж і постійно оглядаєшся щоб ніхто не збив.особливо коли мама з татом купили дитині пи**ену беху і воно бухе в ж*** хоче перед тьолкою пови****ватись

Erazel I-st:
http://narod.ru/disk/3664388001/ROVEXCITI1.jpg.html - ось тут залив карту тернополя. Ту що просив Янек. 8 мегабайт.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version