EXTREME > Фрірайд, Дьорт

Створення власного байк-парку

<< < (4/5) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: ROLLIN від 13.01.2011, 16:42:09 ---  Перше  шоб йти в міськ раду треба мати Спортивну організацію-прибуткову чи неприбуткову ,2-га краща -простіше  от.
але як згадаю як у 2008 робили..  її шо  деякі тупо  морознулись

Не було на чіє імя (адресу) зареєструвати -на свою не міг так як ...

--- End quote ---

емм... останній раз питання стало в тому, шо кому того було нах не нада... як і зара, а якшо і нада, то в різних цілях... і взагалі зішлись на тому шо мона підключати турклуб в ролі організаціі...

наприклад... я зара зробив папери всі шо тра, потратив дохбагато часу... потім походу тра представляти ту фірму своєю своєю рожою на відповідних заходах, просити бобельцо, і головне звітувати про витрати... а мені воно нада? а кому воно нада? уточню що ми говоримо про деяку організацію, що представляє роверистів загалом, а не певну категорію, тобто голова має боліти в т.ч. за то чого мені (тобі, йому) нафік не нада...

адрес дам хоть зара.... вул.Микулинецька, 31...

Romko:
Про якусь організацію давно ведуться балачки.
Загалом це штука не складна підготувати і зареєструвати МГО, складніше для декого, як і пише teodor4ik, представляти її де треба.
Взагалі зріла ідея створення асоціації велосипедистів Тернополя, яка мала б представляти інтереси різних велонапрямів, що розвиваються в місті. В ідеалі організація, з якою мають рахуватися на рівні міста та координувати діяльність різного роду "стратеги" (ті, що ми з ними зустрічалися). Ну, і нам було б простіше вирішувати різні питання.

Добре, що зустрічаєтесь. Якщо ще просто катаєтесь по місту, то можете загальну тематику зачепити - маршрути, тощо ;)

igorion:
чо так пізно збираємся

Erazel I-st:
Ну бо багато хто до 18 години працює.

surik:
я буду.!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version