Загальний > Забави роверові
Критий Ровер
skeleton13:
знаю...але вони ж мені байк не пожичать *dontknow*
skeleton13:
оті емоції простими слова не передати...перший раз як вийшов знизу на верх і побачив кут полотна...був просто шокований! час відходження від шоку дорівнював часу пройденому 250 м в повільному темпі) і то до кінця не відійшов від побаченого. Так як небуло ше нікого...вирішив піти в вестибюль почекати народ...згодом приїхали перші організатори/учасники...ну я і з ними вже пішов на сам трек...тут почався сходитись народ...слово за слово, вже почалась реєстрація і нам дали вели шоб попробувати.... Перші кола навіть на нейтралці на швидкості нормальній ( нормальна швидість поняття відносне smile.gif ) вже страшно було..так як не бачиш шо за стовпом...і не привик в такі довгі повороти(віражі) входити в обмеженому просторі!...катаюсь значить...а тут вже тіпИ почали катати по паркету і віражах! це класно виклядало.. Потім тренер..я так поняв то був вже вище сказаний Валерій Романенко, зібрав всіх учасників роказав мінімально шо до чого..і ось..настав цей час коли треба все-таки відчути те за чим приїхав...виїжджали по одному... наступний я...хех...перше коло по нейралці..і наступне по віражу!ааа! страшно було просто не сказати як...але водночас і дивно..як то я не впав з першого разу! biggrin.gif ну і дальше переборений страх пішов гуляти по Львову, і я вже катався наодинці з собою smile.gif а потім поучаствував в гонці...там ше мала бути по плану якась тактика гонки..я без поняття...я вкручував шо було сил...останнє коло практично вже здох...але таки доїхав і чуть не сповз з віража huh.gif але 3-е місце це досить так непогано sleep.gif отож! мораль))
Дякую перш за все організаторам за дійство!! воно було варте того шоб приїхати! також хочу подякувати учасникам з інших міст яким тоже було не ліньки приїхати і скласти компанію)) Ше раз переконуюсь шо велосипедисти, і неважно хто...шосери, мтбшинки, фіксери! переважно всі дуже дружелюбні і приємні до спілкування люди smile.gif
+!! дуже дякую отим я так поняв тренерам за добрі слова...коли ти проїжджаєш віраж і трусяться руки і ноги і єдина думка в голові то "не сповзи!!"...і вони кричать шо типу добре їдеш, і дають пораду як краще то це дуже заспокоює smile.gif
от такі то враження...суцільний позитив biggrin.gif
Резульитати Перегонів:
Індивідуальна гонка, 1 км.
1. Васильченко Андрій (Київ) - 1.29.27 передача 49/15
2. Глібович Микола (Львів)- 1.31.48 передача 53/17
3. Підгірний Василь (Тернопіль) - 1.33.14 передача 49/15 ::)
4. Савін Максим (Київ) - 1.35.75 передача 53/16
5. Черемис Володимир (Київ) - 1.36.13 передача 47/15
6. Шуляр Андрій (Львів) - 1.36.96 передача 52/16
7. Галанжа Віталій (Київ) - 1.36.98 передача 46/16
8. Тудрий Юрій (Дрогобич) - 1.38.47 передача 48/14
9. Шестакович Олександр (Львів) - 1.53.26 передача 48/14
10. Ляпін Кіріл (Москва) - 1.54.98 передача (уточнюється)
11. Новіков Нікіта (Москва) - 2.06.00 передача 46/16
старався шось троха проїхати...)
Andrizzio:
файно !!
skeleton13:
мене на фотках нема, але для цікавості скину...
Дописано : 19.02.2011, 23:50:14кут полотна 49 градусів...
arhont:
респект!я звичайно далеко не шосер,а байк тим більше ::) >:D але хотів би колись попробувати,цікаво ж :)
Навігація
Go to full version