Загальний > Оголошення
Нарада по Велоінфраструктурі 12 січня 10.00
Yanek:
Пропоную активним Шприхарям відвідати нараду по розвитку Інфраструктури, яка відбудеться в міській раді Тернополя 12 січня о 10 годині.
Що саме там буде і хто проводитиме - наразі невідомо. Знаю що пост трохи тупуватий по змісту, але суть в тому, що я сам не знаю, і боюся самі організатори толком не знають.
Я собі думаю то буде загальна розмова про то що може в місті бути, що може зробити міська рада, і що хочуть бачити велосипедисти. Планую підійти туди. Пропоную на 10 під мерією зустрітися, а там вже шукати де і до кого йти.
Стечкин:
як навмисно вже на завтра домовився їхати в район на заробітки, а то б точно прийшов :(
Erazel I-st:
Ок. постараюсь бути. Сам незнаю що можна сказати і що хотіти, але постараюсь прийти хоч би тому щоб бачили що велосипедисти в місті є. Може й прийде щось толкове в голову.
Народ,навіть якщо ви не збираєтесь йти, давайте кидайте що хотіти від влади. Але реальне, те що дійсно можна реалізувати. Може до завтра і сформується щось толкове з бажань.
Vadila:
Покращення вело життя вже сьогодні
А по темі:
хай заставлять наших хабарницьких ментів краще шукати наші вкрадені колеса
[T_T]:
хай скейт-тріал парки будують хочаб один або хай якийсь склад дадуть нам бо то ппц зимою нема куди виїхати а ще і надокучае чутлива магура... *overhead*
Навігація
Go to full version