Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Слабкий сигнал від Wi-Fi

<< < (2/8) > >>

Vik:

--- Цитата: Erazel I-st від 05.01.2011, 15:29:30 ---Вітька, ну ти смалиш. Через таку стелю ясен фраг Ві-Фі не пробється. Для того треба або направлену антену вішати, або ж якось кидати кабель між поверхами. Або ж антену на кабелі протянути в нижню кімнату(антенний кабель для Ві-Фі коштує 80 грн за 5 метрів в остері), і купити двохантенний роутер(по антені на поверх).

--- End quote ---

Та от wi-fi я брав якраз для того, щоб не було кабелів по поверхах. А от направлену антену повішати я вже думав. Цікаво чи хтось вже ставив таку антену і чи дуже допомогло

Erazel I-st:
MLADа пінай, він в бітері відповідальний за безпровідний звязок був, або Капоне, він теж в бригаді Млада числиться.

Стечкин:

--- Цитата: Vik від 05.01.2011, 14:10:57 ---Перешкода - стеля - деревяні балки + гідроізоляція + тирсоплита + ламінат. По прямій - 3-4 м через стелю

Цікавить можливість підсилення сигналу

Можливо хтось користується чутливішою антеною і зможе проконсультувати чи дати спробувати

--- End quote ---

1. радіосигнал повинен долати перешкоди під кутом максимально наближеним до прямого - тоді перешкода стає тоншою :)
якщо незрозуміло - мій № 067-2080636 - тут довго писати.
для відповідного розташування антени може бути використано продовжувач - шоб не переносити комп в іншу кімнату.
якщо ти за свої роки навчився тримати не тільки ложку, а ще і паяльник, то можеш купити в магазині "Електра" кабель+роз"єм і сам той подовчувач спаяти. кабель має бути 50-омний. в Електрі є 2 типи - по 2 і 8 грн за метр. в тому шо по 2 грн має місце затухання сигналу, а той шо по 8 грн саме для вай-фай і призначений.

2. антена.
2.1. Найпростішший спосіб посилити сигнал - розташувати з того боку від антени, що протилежний джерелу сигнала, металевий екран. в якості екрана може бути використана металева пластина (кришка від ал.кастрюлі) або звичайна харчова фольга.
2.2. до подовжувача з п.1 припаюєш просту саморобну антену - кавалок мідного дроту. той дріт можна ще накрутити на шуруп діаметром десь 8 мм і зробити 5 витків. потім шуруп акуратно викручується і отримуєш спиральну антену - така в магазині коштує поза 100 рн, а саморобна тобі обійдеться до 2 грн (включаючи вартість шурупа).
2.3. "Баночная антенна". ВВеди ці слова в пошуку і там все написано. Найкраще всього підсилює сигнал. Існує тільки в кустарному варіанті вироблення. такими антенами по всій Озерній інтернет розтягли :)

mlad:
Значить так...
Я нарешты сюда добрався...

Пыдсилення сигналу з одныэъ сторони не дасть ныц - можна даже не пробувати... Проблемка в наступному, почну початку...
1. Вайфай пробиваэ 2 стіни (кірпіч) після третьої спостерігається падьож рівня до мінімума при якому спостерігається пропадання пакетів.
2. якшо в якості термоізоляційї під ламінатом фольгована прослойка (не знаю як по грамотному) тобто пінополіуратан з одної сторони а фольга з другої, тоді ніц не зробиш - получається не підлога а рефлектор...
3. Для виначення проблемки - візьми ноут з вайфаєм (чужий) і порівняй рівні. Якшо нЧужий ноут буде працювати нормально - значить в адаптері лажа з вмонтованою антенкою... Якшо різниці не відчуєш тоді читай п4.
4. Звониш до мене, береш залізяку і тестиш (може бути дефект зі сторони роутера)...
5. Танець з бубнами у вигляді зовнішніх антен даже не пробуй оскільки потрібне 2стороннє підсилення... а то получиться шо ноут сигнал бачить а роутер ноут не бачить...
6. Спробуй перенести, в кімнаті знизу, роутер на інакше місце (на шафу, на люстру etc...)

По результатам выдпиши.

Стечкин:
3. в мене лишилося пару антен і подовжувач, можу тобі дати на пробу.
 по характеристиках виробника та антена, шо в тебе на мережевій карті має 2 децибели, а мої по 4-5

Дописано : 05.01.2011, 19:41:114. незрозуміло який в тебе комп - десктоп чи ноут, бо адаптер - ЮСБ.
нині можна купити ЮСБ вай-фай адаптер с ЗОВНІШНЬОЮ!!!! антеною, як тобі тре, скажу де.
я такий теж маю, але тре пробувати прямо в тебе на місці, як він праює.

Дописано : 05.01.2011, 19:44:286. як комусь цікаво, можу показати одну контору, де я ставив вай-фай мережу - лінь було виту пару тягти. там сигнал валить через дві стіни метровой товщини...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version