ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

28*1,75-2 Широкі покришки на 28 колесо

<< < (5/9) > >>

arhont:

--- Цитата: Vintage від 14.01.2011, 10:51:05 ---відбудеться щорічна виставка велодосягнень

--- End quote ---
я також хотів поїхати,але почитавши їхню програму передумав.там буде цікаво лише туристам
а 29" колеса це досить прикольно.в рб був fuji з малим розміром рами,тож спочатку подумав що це мтб.і колеса були досить широкі 2,35.у фішерів в 2010 було багато 29 (на заміну 26,оскільки в 29 більша похідність)

CoRacK:

--- Цитата: Earl від 14.01.2011, 10:26:32 ---Порадьте, які і де взяти ободи під такі покришки (28*2)? Вібрейк

--- End quote ---
Ось тут є непоганий обод, 26" версія в мене стоїть, досить міцний і на ХТ відгуки хороші:

--- Цитата: Taras ---
--- Цитата: urka46 ---Интерсено,а можно ли найти недорогой крепкий обод, пусть и тяжелый? Знаю есть Ремерксы 919, но их очень тяжело найти.
--- End quote ---
Я в данный момент использую AlexRims DH19. Очень бюджетные и довольно крепкие. В их крепкости убеждался не я один. Вес - в рамках приличия: 580 грамм.
--- End quote ---
. Тут ціла тема про 28-29" колеса.
Ці обода в мене стоять на гібриді (Weinmann ZAC 2000), нарікань нема, рекомендую.
Дописано : 14.01.2011, 17:36:372 Vintage, це той обод, про який я говорив тобі сьогодні. Але в Україну їх чомусь не возять :(.
Тут можна прикинути ціну.

Erazel I-st:
Доречі пошукав свої обода . Ось нарив http://www.rigida.com/en/products/road/rims-4/flyer
Корак,то на цю контору ти казав що то може бути закос під оригінальні ЗАКи?

CoRacK:
Неа рігіда, то як раз оригінальні обода, а Weinmann напевно закос, але він в мене стоїть і нарікань нема. Можливо дві фірми мають модель ободів з однаковою назвою, а хто закосив під кого вже не розбереш :D.

На мтбр в рігіди відгуки хороші:
http://www.mtbr.com/cat/tires-and-wheels/rim/rigida/zac-2000/PRD_415219_139crx.aspx

Earl:

--- Цитата: CoRacK від 14.01.2011, 17:26:06 ---Ось тут є непоганий обод

--- End quote ---

622x18 - не вузькувато для 2-дюймових покришок?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version