ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

28*1,75-2 Широкі покришки на 28 колесо

<< < (3/9) > >>

Erazel I-st:

--- Цитата: CoRacK від 18.12.2010, 11:43:37 ---В мене будуть покришки Смарт Сем 28х1,75 і зараз є 28х1,6 - можна буде поставити і подивитися чи підходять.

--- End quote ---
О, а де взяв?

Vintage:
Я на свому 3 роки відкатав на покрі 1,75 (45 мм) лише цього літа випадково, ну і не без допомоги Стєчкіна поставив 38 мм  8)

CoRacK:

--- Цитата: Erazel I-st від 18.12.2010, 15:33:27 ---О, а де взяв?

--- End quote ---
Тут ніби збирають бажаючих на смарт сем 622-47:
http://tourist.kharkov.ua/phpbb/viewtopic.php?f=36&t=31668

Мені пощастило приєднатися до замовлення з байк-компонентса, ще було місце на дві покришки, бо є ліміт на митниці до 200 євро без податку.

Vintage:
Тут трішки інше питання, у нас в Тернополі маже неможливо знайти обода під цю резину, я ж чого перейшов на вужчу бо стокові рідні сталеві обода "вбив" на наших тернопільських горбо-ямах (бездоріжжю), нові обода що купив - набагато вужчі, і через те гальмівними колодками (Ві-брейками) при гальмуванні просто стираєш покришку, бо воно всьо разом контактує - гальмівні колодки до обода з покришкою  :'(

Стечкин:
якщо нічого не путаю, має місце такий момент:

мускульні зусилля велосипедиста значною мірою розходуються на розкручування ваги, що знаходиться по окружності заднього колеса. якщо колесо 26" - то не так вже важко розкрутити 2" покришку, але при 28" зусилля на розкручування 2" покришки значно зростають. Саме тому покришки на 26" зазвичай широкі, на 28" - вузьки.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version