ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
28*1,75-2 Широкі покришки на 28 колесо
Erazel I-st:
--- Цитата: CoRacK від 18.12.2010, 11:43:37 ---В мене будуть покришки Смарт Сем 28х1,75 і зараз є 28х1,6 - можна буде поставити і подивитися чи підходять.
--- End quote ---
О, а де взяв?
Vintage:
Я на свому 3 роки відкатав на покрі 1,75 (45 мм) лише цього літа випадково, ну і не без допомоги Стєчкіна поставив 38 мм 8)
CoRacK:
--- Цитата: Erazel I-st від 18.12.2010, 15:33:27 ---О, а де взяв?
--- End quote ---
Тут ніби збирають бажаючих на смарт сем 622-47:
http://tourist.kharkov.ua/phpbb/viewtopic.php?f=36&t=31668
Мені пощастило приєднатися до замовлення з байк-компонентса, ще було місце на дві покришки, бо є ліміт на митниці до 200 євро без податку.
Vintage:
Тут трішки інше питання, у нас в Тернополі маже неможливо знайти обода під цю резину, я ж чого перейшов на вужчу бо стокові рідні сталеві обода "вбив" на наших тернопільських горбо-ямах (бездоріжжю), нові обода що купив - набагато вужчі, і через те гальмівними колодками (Ві-брейками) при гальмуванні просто стираєш покришку, бо воно всьо разом контактує - гальмівні колодки до обода з покришкою :'(
Стечкин:
якщо нічого не путаю, має місце такий момент:
мускульні зусилля велосипедиста значною мірою розходуються на розкручування ваги, що знаходиться по окружності заднього колеса. якщо колесо 26" - то не так вже важко розкрутити 2" покришку, але при 28" зусилля на розкручування 2" покришки значно зростають. Саме тому покришки на 26" зазвичай широкі, на 28" - вузьки.
Навігація
Go to full version