Мандрівки > Майбутні
Вульки 2008
Віталько:
Туда люди не через приз їдуть і тобі, та і нам він не світить бо львівські трасу знаюсь вже на зубок.
Globetrotter:
--- Цитата: wolf від 05.05.2008, 21:22:53 ---я вже питав і таки хочу знати - який там приз за 1 місце?
--- End quote ---
Кожен, хто виборе перше місце буде задоволений :)
Але це мені нагадує анекдот: Боже, допоможи виграти в лотерею. Голос з гори, - ти хоч лотерейний квиток купи :D
Globetrotter:
--- Цитата: Vetal від 05.05.2008, 21:41:07 ---Туда люди не через приз їдуть і тобі, та і нам він не світить бо львівські трасу знаюсь вже на зубок.
--- End quote ---
Правильно, головне не перемога, а участь ;) Але далеко не всі львівські знають трасу на зубок. Спеціально, щоб не заблудитися, ми дерева позначили. Тепер молимося, щоб лісоруби їх не порубали :) Та й вивчати її на пам'ять немає сенсу. Головне витривалість, техніка і залізо 8)
Andy:
І знову звертаюсь до учасників змагань та преси (Хлібес, хелов :)), аби уникнути ажіотажу щодо купівлі білетів в переддень змагань, пропоную піти за білетами сьогодні або завтра...
Нам найкраще б підходили Київ-Чоп (7:18), або Київ-Трускавець (7:28), у Львові - 9:34
Ulka:
В мене проблеми :-[ і якшо я і поїду то квиток буду брати в останій день... :'(
Навігація
Go to full version