Мандрівки > Майбутні

Вульки 2008

<< < (10/14) > >>

Віталько:
Туда люди не через приз їдуть і тобі, та і нам він не світить бо львівські трасу знаюсь вже на зубок.

Globetrotter:

--- Цитата: wolf від 05.05.2008, 21:22:53 ---я вже питав і таки хочу знати - який там приз за 1 місце?
--- End quote ---
Кожен, хто виборе перше місце буде задоволений  :)
Але це мені нагадує анекдот: Боже, допоможи виграти в лотерею. Голос з гори, - ти хоч лотерейний квиток купи  :D

Globetrotter:

--- Цитата: Vetal від 05.05.2008, 21:41:07 ---Туда люди не через приз їдуть і тобі, та і нам він не світить бо львівські трасу знаюсь вже на зубок.

--- End quote ---
Правильно, головне не перемога, а участь  ;) Але далеко не всі львівські знають трасу на зубок. Спеціально, щоб не заблудитися, ми дерева позначили. Тепер молимося, щоб лісоруби їх не порубали  :) Та й вивчати її на пам'ять немає сенсу. Головне витривалість, техніка і залізо  8)

Andy:
І знову звертаюсь до учасників змагань та преси (Хлібес, хелов :)), аби уникнути ажіотажу щодо купівлі білетів в переддень змагань, пропоную піти за білетами сьогодні або завтра...

Нам найкраще б підходили Київ-Чоп (7:18), або Київ-Трускавець (7:28), у Львові - 9:34

Ulka:
В мене проблеми  :-[ і якшо я і поїду то квиток буду брати в останій день... :'(

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version