Мандрівки > Майбутні

Вульки 2008

<< < (5/14) > >>

Tiger:

--- Цитата: xlibes від 21.03.2008, 11:24:40 ---Доречі, Тайгер, а ти будеш з нами там?

--- End quote ---

Якщо на великих озерах то думаю 99,9% що буду.
Якщо про львів то 90% що не буду

Andy:
А мене візьмете до вУльки?  ;)

Erazel I-st:

--- Цитата: wolf від 20.03.2008, 16:50:52 ---папрашу конкретизувати розмір призу!

--- End quote ---
Скріпивше сердце готовий віддати одну штуку  БУ тормозів Авід ББ7 з 160 ротором. Ціна нових біля 320 грн. Думаю на приз за 2 або 3 місце потяне

Erazel I-st:

--- Цитата: Tiger від 20.03.2008, 19:10:01 ---Еразел  що занчить не буду.  Ти ж самий швидкий на шприсі.
Переможець Великих Озер.  Титул треба підтримувати і доводити що ти його вартий.
Тобі й додаткові хвилини треба нараховувати.
А щодо вела то ти можеш наразі скласти старий. Навіть кращий ніж минулих озер. Так що ти не відмажешся.  Або просто віддасиш титул.

--- End quote ---
Ну раз ти так говориш то я готовий прийняти участь і на своєму танку. Спортивна злість велика сила. Я якось  умудрився їхати на старому китайському ровері з дівчатами-шосейницями, не відставав аж до самого Збаража, потім вони у Кременець а я в Збараж. От що з людьми адреналін робить. Так що якщо на Вульках попереду мене буде їхати якась дівчина в обтягуючому одязі то я готовий відстоювати свій титул  :D

Globetrotter:
Повісив Положення  8)
Читайте, реєструйтесь  */\*

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version