ТехМайданчик > Ровери
а я ж бо казав
teodor4ik:
--- Цитата: Vintage від 21.01.2011, 09:48:17 --- дивує *dontknow* що твій crokodil не радує тебе, може знайди десь для нього нормальні шоссерські втулки!?!
--- End quote ---
він від того має полегшати на 5-6 кіло? шоб радувати...
Vintage:
Чувак, я не про вагу меншу на 3-5 кг за рахунок втулок (тоже утнеш таке) а про нормальні втулки, що добряче котять, бо якщо там ще стоять рідні, то він явно не буде видавати того чого Ти хочеш!!!
teodor4ik:
--- Цитата: Vintage від 21.01.2011, 21:50:55 ---Чувак, я не про вагу меншу на 3-5 кг за рахунок втулок (тоже утнеш таке) а про нормальні втулки, що добряче котять, бо якщо там ще стоять рідні, то він явно не буде видавати того чого Ти хочеш!!!
--- End quote ---
там колеса від аркуса, правда задню втуль коєхто :) поломав випадково *kachok*, тому там шас шото на промах, такшо котить нормально.
Дописано : 21.01.2011, 22:02:43
--- Цитата: teodor4ik від 21.01.2011, 21:58:51 ---там колеса від аркуса, правда задню втуль коєхто :) поломав випадково *kachok*, тому там шас шото на промах, такшо котить нормально.
--- End quote ---
кстате аркуса я рішив порізати трохи *punisher* булгаркою і переварити троха(маю підлий план весною побавиись)... сподіваюсь не поломлю наніц, зато легший і смнішніший має стати...
Vintage:
Як поганенько котить, можеш мені віддати, я навіть віддячу 10-ма пляшками пива (навіть двохлітровими) не більше і не менше!
Не знущайся з лісапеда, краще оддай мені *dontknow*
teodor4ik:
--- Цитата: Vintage від 21.01.2011, 22:03:23 ---Не знущайся з лісапеда, краще оддай мені *dontknow*
--- End quote ---
нєєєє... маю план на ізврат: роз'ємне перо (шоп цепку не розбиваючи знімати для промивки), сінглспід (крюк відріжу), попробую стакан з різьбової дюймовочки переробити на 1 1/8 безрізьбовий і так ше по мєлочі подоварювати розпорочок для жосткості 8)
Навігація
Go to full version