ТехМайданчик > Ровери

а я ж бо казав

<< < (5/8) > >>

Vadila:
Стєчкін,не усі були в Росії на 2-х колесах,тобі звісно слава,але для декого взагаля добре що з області виїхав.От наприклад я в цьому сезоні зїздив в Підкамінь це для мене вже+.Є плани на наступний рік.так шо АВЕ

Юра:

--- Цитата: Vadila від 10.12.2010, 16:57:57 ---Стєчкін,не усі були в Росії на 2-х колесах,тобі звісно слава,але для декого взагаля добре що з області виїхав.От наприклад я в цьому сезоні зїздив в Підкамінь це для мене вже+.Є плани на наступний рік.так шо АВЕ

--- End quote ---
краще не плануй...прийде час тоді будеш їхати і без планів....
я вже допланувався...шо туда де планував не поїхав...((

Vadila:
буде бажання знайдеться й час

Стечкин:

--- Цитата: Vadila від 10.12.2010, 16:57:57 ---Стєчкін,не усі були в Росії на 2-х колесах,тобі звісно слава,але для декого взагаля добре що з області виїхав.От наприклад я в цьому сезоні зїздив в Підкамінь це для мене вже+.Є плани на наступний рік.так шо АВЕ

--- End quote ---

прохання зрозуміти правильно - я не вихваляюся своїми велоподорожами, тим більш я зразу визнаю що Еразел катає від мене краще на порядок.
я хотів похвалитися що можу скласти за невеликі гроші надійний ровер, який ОСОБИСТО МЕНЕ повністю влаштовує.

ну як не кажить - приємно щось зробити власноручно, нехай для когось воно криве і нездале, але має цінність для тебе особисто тим, що вклав в нього частину своєї душі :)

spirit:

--- Цитата: Стечкин від 10.12.2010, 18:56:09 ---
я хотів похвалитися що можу скласти за невеликі гроші надійний ровер, який ОСОБИСТО МЕНЕ повністю влаштовує.

--- End quote ---
щаслива ти людина :D

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version