Ну ТИ якраз і є антиподом стечкіна. Чуєш, Стечкін, СПіріт твій антипод а не я. Я якраз склав робочу коняку в мінімально необхідній комплектації і катаюсь собі в своє задоволення не гонячись за гламуром
а я тоді хто? нагадаю шо маю до 500грн. кукурузника(він же екс супутник, він же крокодил 69го гоку) дета на 3-4к кареру і на 6-7к спеша... то я шо сам собі антипод?
я готовий стведжувати шо 1. ровер до $500=говенцо... 2. ровер за 500грн то очень даженічо...
поясню на прикладі... разель... твій вел за 800 грн. реально новий мав вартувати від $800 чи не так?
якшо рукине з *опи і знаєш шо робиш, то цілком реально скласти коника на 13-14 кіло до 1000 грн. який би нефігово котився... міні вот не подобається як котять карера і кукурузник тому спеша ліплю зовсім не такого як вони (він ше до виїзду 3 раза все на собі поміняв і то ше не кінець певно)... але зновтаки якшо десь їхати подальше то всерівно спеш до дупи бо нема де приліпити багажника... тобто з точки зору туриста він дороге гівно, і реально якшо продам кареру то поїду на кукурузнику і шлярт його не трафить бо там нема шо ломати, а ні то складу назад аркуса, покишо з того шо мав він мене пер найбільше, доречі новий взяв за дето $230(при тому шо там була купа лишнього, типу фар, динамки, болотників і решти признаків сітібайка) і не жалію, все шо там міняв, то тормоза, поки він мені не надоїв.