ТехМайданчик > Ровери
а я ж бо казав
Стечкин:
--- Цитата: Erazel I-st від 09.12.2010, 19:52:34 --- №5 Взагалі то мова йде про пристрої одинакової технологічної складності. Тому порівняння з м16-Ак недоречне(в них зовсім різні конструкції)
--- End quote ---
мова про девайси, які можуть радікально різнитися конструктивно, але виконувати одні й ті ж самі функції
Erazel I-st:
Та я собно про те ж. Велосипед з жорсткою вилкою, без передач, тільки з заднім тормозом, та з рамою де про вагу недумали може коштувати дешево, і виконувати ті ж самі функції що й велосипед за 400. Але зручність буде далеко не та. А якщо захочеш зручності то за 200 уе найтий пристойний варіант марно.
Стечкин:
--- Цитата: Erazel I-st від 09.12.2010, 22:49:46 ---Та я собно про те ж. Велосипед з жорсткою вилкою, без передач, тільки з заднім тормозом, та з рамою де про вагу недумали може коштувати дешево, і виконувати ті ж самі функції що й велосипед за 400. Але зручність буде далеко не та. А якщо захочеш зручності то за 200 уе найтий пристойний варіант марно.
--- End quote ---
в мене на балконы висить вел десь за 1000 грн - ти його бачив.
там 18 передач - можу більше зробити, переднє і зайве гальма, важить 11 кг.
знаєш, чому я не купив той "гибрид", який ти купив десь за 800 грн ?
мусив би міняти в ньому вилку на жостку і ставити колеса на обідні гальма - для чого зайву вагу возити?
Дописано : 09.12.2010, 23:48:10ну в взагалі в нас практично протилежний підхід - я вважаю чим простіше, тим краще, а тобі подобаються вели з купою наворотів.
І я ні в якому разі не стверджую що ти неправий :)
Erazel I-st:
--- Цитата: Стечкин від 09.12.2010, 23:28:24 ---знаєш, чому я не купив той "гибрид", який ти купив десь за 800 грн ?
мусив би міняти в ньому вилку на жостку і ставити колеса на обідні гальма - для чого зайву вагу возити?
--- End quote ---
Стечкін, ТИ ТІЛЬКИ НЕ ЗАКІНЧУЙ ЖИТТЯ САМОГУБСТВОМ, але: там колеса під обідні тормоза, і вилка там робиться жорсткою одним нажаттям кнопки(та й важить не сильно більше за жортску, бо масла немає) :D. Так що, як казала ворона "ПРАВАРОНИЛ ТЫ СВОЕ ЩАСТЬЕ" :D
Дописано : 10.12.2010, 08:43:15
--- Цитата: Стечкин від 09.12.2010, 23:28:24 ---в мене на балконы висить вел десь за 1000 грн - ти його бачив.
там 18 передач - можу більше зробити, переднє і зайве гальма, важить 11 кг.
--- End quote ---
Налякав їжака голим задом. Я до 20 їздив на Аїсті виликому(типу "україни") року так 88-89 випуску. Зараз він стоїть у племінника в гаражі, і чекає поки той підросте. І на дідовій Україні я ганяв із Зборова до Тернополя(взагалі моя перша поїздка на велосипеді дальше 2 кілометрів)(я сів на велосипед буквально до того за кілька місяців).
Стечкин:
--- Цитата: Erazel I-st від 10.12.2010, 08:39:46 --- Стечкін, ТИ ТІЛЬКИ НЕ ЗАКІНЧУЙ ЖИТТЯ САМОГУБСТВОМ, але: там колеса під обідні тормоза, і вилка там робиться жорсткою одним нажаттям кнопки(та й важить не сильно більше за жортску, бо масла немає) :D. Так що, як казала ворона "ПРАВАРОНИЛ ТЫ СВОЕ ЩАСТЬЕ" :D
--- End quote ---
в мене глюки, чи шо - там же діскарі?
я навіть памятаю як в Дичків їздили, в"їхали в болото, я вел не мив, бо болото саме колись відпаде, а ти ротори відмивав мало не годину...
мены не треба жобись вилка робилася жосткою одним нажаттям кнопки.
мені тре просто легку жостку вилку
--- Цитата: Erazel I-st від 10.12.2010, 08:39:46 --- Дописано : 10.12.2010, 08:43:15 Налякав їжака голим задом. Я до 20 їздив на Аїсті виликому(типу "україни") року так 88-89 випуску. Зараз він стоїть у племінника в гаражі, і чекає поки той підросте. І на дідовій Україні я ганяв із Зборова до Тернополя(взагалі моя перша поїздка на велосипеді дальше 2 кілометрів)(я сів на велосипед буквально до того за кілька місяців).
--- End quote ---
тебе залякаєш :(
спочатку стверджуєш що до $200 нема хороших роверів, коли я дивлися на той шо висить в мене під носом і пишу шо таки є в 1,5 метра від мене, ти починаєш згадувати їжака, голий зад, бузька, племінника, діда...
відносно зборова - я на свому ровері, який ти чомусь вирішив порівняти з своїм металобрухтом, проїхав через всю Україну, а ти ніколи не виїзжав за межі області.
Навігація
Go to full version