Загальний > Справжні велосипедисти

клубна карта

<< < (2/6) > >>

Стечкин:

--- Цитата: Erazel I-st від 04.12.2010, 20:19:58 ---Не втілили вони - втілимо ми.
 Можу надати купу карточок знижок "Родини", їх можна буде зачистити від надписів і друканути на низ свої малюнки(це якщо ми ненайдемо "болванок" .). Думаю якщо Теодора/Сім самураїв/Зомбі(хто ще має у нас відношення до дизайну і поліграфії) сильно пнути то він найде по знайомих хто може на карточках друкувати.

--- End quote ---

можна я буду пинати? :)

spirit:
воно мені в будь-якому випадку не потрібне, та суто з цікавості, в чому зміст цих карточок? просто носити в кошильку одною карточкою більше? тіпа просточених банківських чи з якогось магазину в який ніколи не ходиш, якшо я не правий поправте мене

Erazel I-st:
Ну та щось типу того, трішки понтів і трішки смислу - якщо щось станеться(тьфу тьфу тьфу) то хоч будуть знати куда дзвонити і т.д. Ну і якщо буде розвинута партнерська програма з магазинами то типу буде карточка знижок.

Стечкин:

--- Цитата: Erazel I-st від 04.12.2010, 21:36:53 --- то типу буде карточка знижок.

--- End quote ---

в магазин ритуальної атрибутики.... хр-р-р-р-р-р

Vadila:

--- Цитата: Erazel I-st від 04.12.2010, 20:19:58 ---Не втілили вони - втілимо ми.
 Можу надати купу карточок знижок "Родини", їх можна буде зачистити від надписів і друканути на низ свої малюнки(це якщо ми ненайдемо "болванок" .). Думаю якщо Теодора/Сім самураїв/Зомбі(хто ще має у нас відношення до дизайну і поліграфії) сильно пнути то він найде по знайомих хто може на карточках друкувати.

--- End quote ---

а від сільпо карточок немаєш,шоб шприхалі мали знижки на покупки в сільпо

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version