Загальний > Справжні велосипедисти

Перший сніг

<< < (7/8) > >>

CoRacK:
Щойно їздив на ровері, снігу багато насипало, більше 25 км/год розігнатися не зміг, кидає в різні сторони :D, середня швидкість вийшла 12,2 км/год, наїздив близько 10 км.

spirit:

--- Цитата: CoRacK від 01.12.2010, 23:25:43 ---Щойно їздив на ровері, снігу багато насипало, більше 25 км/год розігнатися не зміг, кидає в різні сторони :D, середня швидкість вийшла 12,2 км/год, наїздив близько 10 км.

--- End quote ---
то я походу тебе бачив, ти реальний ганібєс, мені в машині було стрьомно їхати, носить пздц, купа придурків за рульом на літній гумі, а ти шпариш по дорозі, красава

CoRacK:

--- Цитата: spirit від 01.12.2010, 23:28:05 ---то я походу тебе бачив, ти реальний ганібєс, мені в машині було стрьомно їхати, носить пздц, купа придурків за рульом на літній гумі, а ти шпариш по дорозі, красава

--- End quote ---
Не знаю, в мене налобного ліхтаря не було, по дорозі я їхав лише по дамбі і то в одну сторону, а решта дороги по лісі і парку,  гума в мене шипована :), по парку трохи носить, по дорозі помірно кидає лише при переході на іншу колію :D.
P. S. Ти що в таксі їхав, бо якесь дуже сигналило і об"їзджало 10-ю дорогою :laugh:.

ROLLIN:
 Так, він почав Таксувати -треба бабло на новий підвіс.
АДріюю, а ти маєш новий зборнік Шансон 2011? я тобі запишу -така музика необхідна! 
Дописано : 02.12.2010, 00:11:09Дивіться а то теж можете поїхати на таке зібрання

Erazel I-st:
Народ. А давайте у суботу в парку якомусь зустрінемось. Можна й в Шевченка. І подріфтимо собі трохи. Буде весело  :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version