ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Покраска рами
degrol:
:D :D :D а я подумав та труба для збільшення жорсткості рами
xlibes:
--- Цитата: bhagavan від 24.09.2009, 22:07:33 ---xlibes, тобі та труба-підножка не заважала їздити?
--- End quote ---
Нє не заважала їздити, бо я її акуратно складав і ховав у ту жовту трикутну сумочку на рамі.
Yanek:
Колись красив старий Альтаір.
То попросту зачистив наждачкою старі потерті місця - щоб типу гладенкий перехід був. Повної очистки рами не робив.
Після того одним балончиком фарби в два шари покрив. Досі на ровері та фарба, і ще мій дєд на ному їздить - все нормул.
ОДин знайомий отак здав свого шосера в автомайстерню на покраску - зробили ідєательно, правда обійшлося то йому ще коли доляр не такий дорогий був в шось в 250 грн (якщо ровер коштує тисячу - то то четверта частина курча..)
Я планую теж взимку покраскою зайнятися - то певне просто наждаком стеру всю стару фарбу. Грунтовкою автомобільною щось за 50 гривень - помалюю, далі зашліфую, і балончиком. Обійдеться всьо десь в 100 гривень.
Вдеального блиску полюбе не буде. Але при мому ровері тратити на покраску кілька сотен - нераціонально.
teodor4ik:
:D мій власний рекорд, то я пофарбував аїста(україна) пензликом... серебрянкою на лакові... визлядав точно як батарея центрального опалення :laugh: але їхав і не ржавів... поки не вкрали...
skeleton13:
ем...може в когось вдома завалявся пульверизатор з компресором для покраски? ::)
Навігація
Go to full version