ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Покраска рами
wolf:
--- Цитата: Zombie [Coffe] від 17.05.2007, 23:50:33 ---Якщо Мене Гладкий спитаэ а хто це його номер на форумі виклав, то я тебе тутже і здам. Взагалі номера домашніх телефонів не дуже гарно викладати на загальний огляд без погодження із їхнім власником.
--- End quote ---
Гладкий на ремонті/обслузі велів заробляє, так що подібна інформація не несе йому шкоди.
Інше питання, що йому може не сподобатися, що я ще з кимось в Тернополі тусуюся, окрім нього.
До того ж ремонт чужих велів з альтруістичних міркувань однозначно негативно мене характеризує)
teodor4ik:
відкопав трупа...
--- Цитата: erazel від 17.05.2007, 15:51:59 ---Найкраще фарбувати в автомайстернях. Так як у них і технологія відкатана, і краски потрібні є. А враховуючи розмір поверхні у рами велосипеда то це все обійдеться в копійки.
--- End quote ---
уточнення... копійки не вийдуть, бо зважаючи на форму рами, переводняк фарби буде страшний...
уточнення2... якшо ровур люміньовий, то тра купляти спец.грунт для люміня, щоб не лущилась фарба.
--- Цитата: xlibes від 18.05.2007, 08:37:14 ---Як варіант можна розглянути не покраску, а поклейку рами кольоровим оракалом. Досить нормально виглядає, але я мав тільки частково обклеєну раму, а як би ціла рама виглядала того ніхто не знає. :)
--- End quote ---
і ніколи не взнає... бо плівка яка може облягти гарно раму вартує 10 евро за м2... плівка гарно ляже тільки на ідеально рівну поверхню, тобто перепоклейкою раму тра покрасити... плівка як декор, тоже не зовсім для роера, бо перше ж падіння спаганить всьо...
degrol:
2 балончика автофарби + 1 грунту (35х3=105грн) наноситься на раму по основних трубах 8-10 слоїв по перах і інших трубочках 5-7 слоїв
Рекомендую, якщо вже балончиком фарбувати то давати до 8 слоїв грунту і до 15 слоїв фарби. Буде глянець і відносно чкісно сидітиме фарба.
Підготовка до фарбування: наждак від грубого до нульовки + 8-12годин роботи в пилюці і залізні шмарки або як альтенатива розчинник для нітрофарб 645 (то не точна марка) чи шось в тому роді і ганчіркою змиває за милу душу. єдина проблема може бути коли вел покритий якимось захисними покриттями від механічних ушкоджень (плівки бачив на алю рамах, лаки).
xlibes:
Мій велосипед тоді був обклеєний звичайним оракалом, який використовують для реклами.
Був, бо до брата прийшло натхнення його переклеїти і він здер стару поклейку.
Але так само раптово натхнення і пройшло. Тому він залишився обдертим дотепер.
Але людство має чудовий винахід, своєрідну машину часу - фотографію.
Ось таким був мій велосипед, на якому я зробив свою першу 1000 км, 1 жовтня 2006 року:
Там, де жовте на рамі і вся вилка - то оракал.
bhagavan:
xlibes, тобі та труба-підножка не заважала їздити?
Навігація
Go to full version