ТехМайданчик > Спорядження

Вибір навігатора

<< < (2/5) > >>

CoRacK:
Тут http://travel.org.ua/forums/viewtopic.php?t=59595, продається непоганий навігатор. Можливо в продавця є ще і інші моделі.

arhont:

--- Цитата: Andrizzio від 14.11.2010, 22:43:32 ---той маленький класний по часу роботи (18 год) і шо 2*АА батарейки, як мати пару комплектів то і на тиждень з ним можна в ліс.
всі автомобільні працюють 2-5 год залежно від екрана в основному. не захищені від впливу середовища. дешевші.

карти зараз можна запхати в любий, в одні простіше в інші складніше.

--- End quote ---
а чи має хтось подібний до гарміна60сх? мені цікаво як він орієнтується в місті,якщо треба знайти якусь адресу

worm:

--- Цитата: arhont від 14.11.2010, 22:54:20 ---а чи має хтось подібний до гарміна60сх? мені цікаво як він орієнтується в місті,якщо треба знайти якусь адресу

--- End quote ---

є пошук... вписуєш місто вулицю і вуаля показує на карті )
Дописано : 14.11.2010, 23:19:06
--- Цитата: Andrizzio від 14.11.2010, 22:43:32 ---той маленький класний по часу роботи (18 год) і шо 2*АА батарейки, як мати пару комплектів то і на тиждень з ним можна в ліс.
всі автомобільні працюють 2-5 год залежно від екрана в основному. не захищені від впливу середовища. дешевші.

карти зараз можна запхати в любий, в одні простіше в інші складніше.

--- End quote ---

або я давно дивився вже стілько помінялось рік тому до томтом навігатора неіснувало детальної карти тернополя
Дописано : 14.11.2010, 23:26:17Garmin GPSMAP 60Cx пристойний апарат.... так почитав його характеристики .... час роботи вражає, та те що живиться від звичайних елементів типу AA. Я для свого умудрився спаяти кабельок із однієї сторони із штекером mini-usb з іншої клеми щоб вдягати на батарею 4.5 вольти.

arhont:

--- Цитата: worm від 14.11.2010, 23:17:52 --- Я для свого умудрився спаяти кабельок із однієї сторони із штекером mini-usb з іншої клеми щоб вдягати на батарею 4.5 вольти.

--- End quote ---
що я й хотів почути.може б то на автомобільний таке зробити...

Erazel I-st:
Енді і Аванар вроді є власниками чорнобілих гармінів схожих на той що по першій ссилці.
Обійшлись вроді в 200 баксів їм. Карти Тернополя в Аванара є, значить то не рідкість для Гармінів. Чорнобілі брати краще. Бо батарею менше жруть(сутки роботи неперервної від двох АА), та й у кольорових та сама біда що й в мобілок - при яскравому сонці гірша видимість.
 Тому за 500 баксів має бути такий шо ОГОГО.
 З.І. Ще є один варіант. Є КПК HTC Diamiond , в ньому є встроєний ЖПС на базі Гарміна. Модель стара, так що дорого коштувати небуде. Але компактна. Получаємо не тільки ЖПС а й непоганий комунікатор. Але у тому й проблема - чистими ЖПС можна пики бити, а за цим доглядати треба буде  :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version