ТехМайданчик > Спорядження

Вибір навігатора

<< < (3/5) > >>

worm:

--- Цитата: arhont від 14.11.2010, 23:47:07 ---що я й хотів почути.може б то на автомобільний таке зробити...

--- End quote ---

автобільше зарядне входить в автокомплект із комунікатором htc такщо успішно юзаю його в машині
Дописано : 15.11.2010, 10:00:27
--- Цитата: Erazel I-st від 15.11.2010, 08:09:42 ---Енді і Аванар вроді є власниками чорнобілих гармінів схожих на той що по першій ссилці.
Обійшлись вроді в 200 баксів їм. Карти Тернополя в Аванара є, значить то не рідкість для Гармінів. Чорнобілі брати краще. Бо батарею менше жруть(сутки роботи неперервної від двох АА), та й у кольорових та сама біда що й в мобілок - при яскравому сонці гірша видимість.
 Тому за 500 баксів має бути такий шо ОГОГО.
 З.І. Ще є один варіант. Є КПК HTC Diamiond , в ньому є встроєний ЖПС на базі Гарміна. Модель стара, так що дорого коштувати небуде. Але компактна. Получаємо не тільки ЖПС а й непоганий комунікатор. Але у тому й проблема - чистими ЖПС можна пики бити, а за цим доглядати треба буде  :)

--- End quote ---

у мене htc p3300 це ще старіша модель ніж даймонд  , але в ньго корпус із алюмінієвого сплаву, навіть дуже витривалий.... в знайомого він вже такий покоцаний (падав неодноразово) але працює без нарікань. А в даймонда встроїний gps і не на базі ніякого гарміна а чіп сірфстар, успішно ставиш любу навігаційну програму... у мене стоїть: OZI, Navitel, IGO та Garmin

Andy:
Маю ЖПС, але не Гармін, а Lowrance. Карта - портована з Гарміна, але пошук вулиць тільки на латиниці. Я свого брав десь за 300 долярів, але то вже давно було. Раджу шукати щось з Гарміна, бо вони краще оптимізовані під наші регіони, та і чіпи там вже потужніші ставлять.

На рахунок дисплею - раджу Градації сірого - на сонці видно так само, як і в сутінках, чого не скажеш про кольоровий.
Дописано : 15.11.2010, 11:03:39ПеС. Garmin Nuvi не бери. Какашка ще та.... Та і автомобільний він, не розрахований на автономну роботу.

Штир:
Використовую мобільний телефон Samsung s8500 з GPS навігатором. Карта України досить точна, містить всі вулиці і будинки Тернополя. Має голосове супроводження, тому екран просто відключаю і слухаю коли треба повертати.
У мого колеги ASUS навігатор з GPS ресивером таким як у Garmin-ах, то Samsung абсолютно не поступається.
Samsung неможливо закріпити на рулі, але це мені не треба робити, бо екран відключаю, інакше акумулятор здохне за 3-4 години.
Samsung-овські карти не містять інформації про заправки і знаки, тому в цьому плані вони поступаються автомобільним навігаторам.
І ще GPS навігатори в Nokia (наприклад Nokia N95) може і нормальні, але карти дуже примітивні.

arhont:

--- Цитата: Erazel I-st від 15.11.2010, 08:09:42 --- КПК HTC Diamiond
--- End quote ---
ти думаєш він буде такої ж потужності що і спеціалізований навігатор?просто  навігатор великий,масивний,має велику антену,а той комунікатор трохи більший за моб.телефон і в ньому ще вміщається всі ф-ції телефону,wi-fi,камера і т.д.Великий  мінус кпк і телефонів-БАТАРЕЯ :'(

worm:
якщо дійсно потрібен навігатор для серйозних цілей то брати гармін ... а якщо твій друг хоче просто поюзати деякий час то неварто викидати таку суму ... а просто купити вживаний кпк .... :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version