ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Заснування гурту "Очманілі ручки"
MTU:
Моя вага 90 кг а велосипед мій неважився думаю що 15-20кг. Робиться ця конструкція для поїздок на дистанцію у одну сторону 60-70 км також по місту.
Нема проблем купити за 300$ вело колисо або 20-60$ вартує двигун на штатовській барахолці. Плюс акб мінімум 100$ і того ми назбираємо круглу суму. Тому хочу вкласти мінімум фінансів і змайструвати із підручних матеріалів. Я технічна людина тому ускладнення життя із технікою це моє життя. Тому даю волю рукам і навантаження мозку.
На наступному тижні викладу фото того матеріалу що маю і з яким прийдеться працювати.
teodor4ik:
а якшо 3 колеса не в ряд, а якось інше скомбінувати?
MTU:
можна скомбінувати у вигляді трикутника тоді получиться велосипед із коляскою, де коляска буде із тяговим колесом. Якщоб я хоті їздити по желізній дорозі то так би зробив.
MTU:
ось мій велосипед. На іншому фото взірець на подобу якого я планував зробити.
teodor4ik:
більшого ідіотізма ше не бачив... про непідрессорену масу нічо не чув? а про плече підвіски? а про шкідливість збільшення бази? про втрату жорсткості, нагрузки на шарніри і ідіотизм цього виду роверів взагалі мовчу. То шо цей ровер важкий і залізний, не значить шо він хоч скількісь міцний... аморт в ньому ітак не працює, а з цими додатками апше песец... заміть як стоїть підсиділ на другій фото. Повністю блокуючи підвіску! певно шоб не мішала...
Навігація
Go to full version