ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Заснування гурту "Очманілі ручки"

(1/8) > >>

sanlexik:
Пропоную створити гурт однодумців для втілення теоретичних задумів (ідей) в цілком практичні речі.
Мої особисті стратегічні інтереси:
1. Велопричіп
2. Веломобіль з електричною тягою

Мета та цілі:отримання досвіду, поточний ремонт та обслуговування двоколісних "друзів", створення матеріальних благ...
Зустрічі проводити систематично (2 рази на тиждень), для початку десь у загальних місцях...
Пізніше у індивідуальних і теплих, ще пізніше у теплих та технічно оснащених ...
Порядок теоретична частина, практична частина. Домінування у часі визначить сам процес та результат зустрічей.
Це ось таке коротке пояснення ідеї.
Як мінімум уже є 1 учасник - це я  :D, пропозиції щодо приєднання приймаються.
Першу зустріч пропоную влаштувати в неділю 31 жотня 2010р. на театральному майдані о 10 год. !

Стечкин:
ну я типа не потребую електровела та причепа.
але прошу прийняти мене до гуртка - можу поставити собі в +:
1. болотник з пляшки з під пива "Опілля нефільтроване"
2. система кріплення болотніка
3. багажник з лижної палки та ал.кутника

ну і взагалі всі свої вели сам складаю - стандартна комплектація і заводська зборка мене не влаштовують

Cyrax:
Потрібно для нормальної роботи:

* 1 - Зварочний апарат;
* 2 - Фрезеровочний та токарний станок;
* 3 - Гроші на матеріали, та запчастини.Двигло з нормальним блоком акумів(не свинцеві) потягне багато грошей, остальне можна по барахолці надибати, самим виготовити, або із запасів Стєчкіна вициганити :D

sanlexik:
Для початку організую зацікавлених людей, а все решту потрошки щось будемо вирішувати...
Головне - бажання і ціль, все решту вирішується!

teodor4ik:
точку збору зо зварочним апаратом можу організувати...
для електротяги пропоную за копейки в англікосів купити поломаний електроровер(можна і не 1) і тут зремонтувати.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version