Загальний > Оголошення

Ролін мудак!

<< < (3/5) > >>

Erazel I-st:

--- Цитата: teodor4ik від 25.10.2010, 12:14:58 ---сказ забиває підсиділ за 120 боргу

разель, ти шо за свою сотню хош?

--- End quote ---
Мені торчить 100 грн по курсу 2007 року, назараз це 160 грн(20 баксів, або три колодки до тормозів Джусі). Хтів би взяти або педалі(контакти на РМ трішки надоїли) або передню втулку(моя вже люфтить відчутно) під ось 20.
Дописано : 25.10.2010, 19:28:22
--- Цитата: teodor4ik від 25.10.2010, 12:33:32 ---як ви думаєте.... шо краще... порахувати скільки треба на відновлення чи продати їх йому? але ж де він денех візьме...
суть питання в тому що я андрію продав зовсім не те що він зрештою отримав...

--- End quote ---
Вважаю що хай віддає ті гроші що ти хотів за вилки(ти вроді і небагато за них хотів). Немає грошей то нехай гасить іншим залізом. Нема нормального заліза то виставити раму на форумах, думаю з її продажу грошей хватить на всіх. Гадаю так буде найбільш справедливо.

pastik:
 сьогодні в присутності теодора була розібрана вилка.
1 розбирав ролін її неправильно ! вломана нижня крутілка!
(там потрібно один болт викручувати а другий вкручувати він про це не знав)
2 в середині  знайшли залишки трави і піску
(перебиралась бог зна де)
3 масла в середині небуло і закруток, гайок, регуляторів одним словом це мусор
(вилка віддавалась Валіку в ідеальному стані з маслом без подяпин а отримали метелобрухт)

Дописано : 26.10.2010, 21:00:54любуйтесь
Дописано : 26.10.2010, 21:08:18ще добавлю нові фото

[долучення видалено користувачем]

Erazel I-st:
Мда, угондонив тотема "лівим" ремонтом(точніше не він особисто а ті хто йому перебирав), так тепер ще й манітушки похерили. Тенденція, блін  :(
Карма в нього така чи шо.

pastik:
на ще
Дописано : [time]26 Жовтень 2010, 23:13:18[/time]блін більше добавити не можу бо вичерпав ліміт

[долучення видалено користувачем]

Pozitiff:

--- Цитата: Erazel I-st від 26.10.2010, 22:57:43 ---точніше не він особисто..

--- End quote ---

не факт  *No*

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version