Ну то чому ображаєшся на те що хочуть БХ чи НС Біч. Що бачать перед очима те й хочуть, покатають на тих то захочуть щось інше, нормальний стан речей. Щоб поняти що тобі дійсно треба потрібно не одну залізну коняку поміняти. А на рахунок В10 і всяких Мондрайкерів то мені ще жодна людина незмогла пояснити чим вони круче стандартного бігхіта , єдина перевага яку можна навести це вага, і то не у кожного . Так що не така вже й погана мрія в людей.
ображаюсь?))) та хай собі мріють хоть про аїстів, діло не в цьому, просто я не думаю шо хтось мріє мати однокімнатну хрущовку, а мріють про особняки і т.д. тобто мрія це максимальне наближення до ідеалу, а те що вони не бачать очевидних речей це їх особисті проблеми, власне хотів помагти, та як собі хочуть, а на рахунок сучки, то дуже класна рама, сам ж катав на ній рік чи два, просто не зовсім для дьорту, основна різниця яку ти так не можеш знайти між підвісами це паафос, і ця різниця колосальна, а пафос, як відомо, це найважливіша річ не тільки в дх але в мтб в цілому
тіпа ви всі тут ніколи не ККєте
зато ккшніки як мною пишаються
ти до мене на ви?)) і так я зовсім кк не катаю))
і тобі не встидно казати шо тобою ккшники пишаються?
а в 30 років ше зарано записувати себе до старперів, пацан