ТехМайданчик > Статті

Вибір намета. Намет: що до чого і як?

<< < (2/2)

Стечкин:

--- Цитата: teodor4ik від 20.10.2010, 23:04:01 ---поясни?
1. там те саме написано
2. ти з першого разу купив правильну палатку??? і я ні... а так в людей появиться шанс...
3. шо ти заводишся кожен раз... все що дорожче 10 грн, то проіски бужуїв і жидів...
4. за пару днів всі пости не по темі потру, а шо лишиться то відредагую.

--- End quote ---

самонесучій каркас - намет можна ставити без розтяжок і кілків, хоч на бетоні, хоч посередині кімнати.

1. може там десь шось і написано, але я не побачив. В тій статті Гуревич писав все з жидівськими вибадами, тобто написав купу всякої єресі, але нічого конкретного . бач в чому фішка - Гуревич кормиться тою лапшою, шо лохам вішає. тобто він вкрай не зацікавлений писати коротко і суті.
2. в мене було 4 намети - як тільки я побачив той що мені підходить, відразу купив.
3. за 1200 грн - одномісний намет петербургского виробництва - 1350 гр - точно жидобуржуї робили
4. "Приємно в тамбурі готувати їжу на примусі ..." - вот таке треба терти. агов, шприхарі ! - хто має бензиновий примус?
правильно - ніхто...  примус в наметі палили 25 років тому хіба шо в горних або лижних походах. а тепер використовують газові пальники - але іх можна спокійно палити і в середині намета.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version