EXTREME > Фрірайд, Дьорт

Прикольне відео...

<< < (3/5) > >>

ROLLIN:
Вводу хватає до двох метрів,залежно від вильоту!

A.F.C.:
думаю, що тут не варто ризикувати... Багато залежить і від ваги людини і від того як в ту воду увійти, бо не завжди вийде згрупуватись в повітрі так, як заплануєш. Наприклад я (85 ке ге)при стрибку в воду "на ноги", з висоти 1,5 метра до 2-х метрової позначки дістаю ногами навіть якщо роблю все, шоб до нього не дістати...  На фото шо закинув юра можна сказати ідеальний варіант для відтваорення подій з відео. Ще та місцевість віддалена від цивілізації, дуже гарна природа, є місце для того, шоб розбити табір і "позависати в повітрУ" пару днів 8). Складу ровер то поїду ше раз огляну місцевість. тре буде тільки якись роверик підходящий для таких польотів дістати... і... чекати на літо!!!!!

skeleton13:

--- Цитата: A.F.C. від 10.10.2010, 15:36:52 ---Ще та місцевість віддалена від цивілізації, дуже гарна природа, є місце для того, шоб розбити табір і "позависати в повітрУ" пару днів 8). 

--- End quote ---
підтримую ідею, місцина хороша, скільки то км від Тернополя?

A.F.C.:
з Тернополя в Підгайці прибл. 65-70 км точно не знаю, ну і з Підгаєць до того озера ше прибл 20.

Юра:
та де з Тернополя до підгаєць більше...десь приблизно 75-79 км...))
ну а місцина там класна..

скелетон,тут планується не поїздка на один день,тут вже планується робити табір на 3-5 днів...))
а думаю для тебе 90-100 км на день,як для шосеровода,нормально))чи нє?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version